Een (on)kruidenwandeling door Stadstuin Klopvaart

Meer informatie
Ontdek de geheimen van (on)kruiden in de stadstuin en proef!

In je omgeving zie je geregeld kruiden en bloemen, waarvan je je wellicht afvraagt wat het is en wat je er mee zou kunnen doen. Herkenbaar? Meld je je dan aan voor de tuinwandeling op Stadstuin Klopvaart.

In de tuinen van Utrecht Natuurlijk is veel meer te beleven dan alleen maar groenten en mooie planten. Vandaag gebruik je al je zintuigen tijdens deze tuinwandeling over de stadstuin.
We staan stil bij eetbare onkruiden. Want onkruiden zijn veel meer dan ongewenste kruiden. We kijken naar al het moois wat er groeit en bloeit. We komen eetbare tuinplanten tegen. We voelen en ruiken aan planten, die we gebruiken als kruiden en we proeven eetbare bloemen.
Een wandeling in verwondering over alles wat er te vinden is in een stadstuin.

We sluiten de wandeling af met het maken van thee en stokbrood met kruidenboter van geplukte (on)kruiden uit de tuin.

De wandeling wordt begeleid door onze Utrecht Natuurlijk collega Janneke Steenmans.

 

Inschrijven verplicht
De wandeling is op zaterdagmiddag 9 juli van 14.00 tot 16.00 uur. Schrijf je in via het inschrijfformulier hieronder. Per persoon één formulier.
Deelname kost 7,50 euro per persoon. De betaling verloopt via iDEAL.
Zie je geen inschrijfformulier? Dan zijn de beschikbare plekken helaas vol.

 

Coronamaatregelen
We hopen dat er geen coronamaatregelen meer gelden, mocht dit toch wel het geval zijn, dan houden we ons aan de dan geldende coronamaatregelen.

 

Omdat Utrecht Natuurlijk voorafgaand aan een activiteit kosten maakt voor de organisatie van deze activiteit, geldt er een annuleringsregeling.

Inschrijven op deze activiteit

Activiteiten formulier
Nieuwsbrief
Interessegebied(en)