Duurzame week: workshops Duurzaam Koken

  • Wanneer
    11 juli
    16.10 - 16.30 uur
  • Wat ga je doen
    • Een duurzame activiteit
    • Proeven en koken
  • Voor wie
    • Volwassenen (18+)
  • Locatie
    Steede Hoge Woerd
    Hoge Woerdplein 1
    3454 PB De Meern
  • Kosten
    € 3,50
Meer informatie
In het kader van de duurzame week zijn er diverse workshops to green up your life. O.a. op Steede Hoge Woerd: workshop Duurzaam Koken

Voedselverspilling is een groot probleem. Gooi jij vaak eten weg? Weet je niet goed wat je met je restjes aan moet? Schrijf je dan in voor de workshop Duurzaam Koken! Met de tips en tricks sta je voortaan duurzamer en zelfstandiger in de keuken.

Toveren met restjes

Saskia en Joost van Duurzaam Koken hebben een passie voor duurzaamheid en het voorkomen van verspilling. Tijdens de workshop leer je alles over koken met restjes. Hoe tover je de overgebleven groenten uit je koelkast om in een lekkere maaltijd?

Onder begeleiding van Saskia ga je zelf ook aan de slag. Aan het einde van de workshop heb je de mogelijkheid om alles lekker op te eten.

Over Saskia Beertsen

Saskia Beertsen is een duurzame kok met een passie voor de eetbare natuur. Voedselverspilling gaat haar aan het hart. Ze heeft met haar bedrijf Met Sas manieren gevonden om die verspilling tegen te gaan.

Datum, aanmelden en starttijden

De workshop wordt 3x gegeven op zondag 11 juli. De starttijden van de workshops vind je op de website van de Duurzame Week, daar kun je ook aanmelden. Let op: aanmelding is verplicht!

Inschrijven op deze activiteit