Blijf op de hoogte!

Kom samen tuinieren op Stadstuin Plutodreef

Meer informatie
Kom elke maandagochtend, woensdag- en donderdagmiddag je eigen groenten oogsten!

Wil je meer over tuinieren leren, even wat anders doen dan binnen zitten en/of wil je met andere mensen lekker buiten je handen uit de mouwen steken? Kom dan ook tuinieren. Op maandagochtend, woensdag- en donderdagmiddag is er een medewerker van Utrecht Natuurlijk aanwezig die je de weg kan wijzen op de tuin en die je alles kan vertellen over (moes)tuinieren.

Meld je bezoek
Meld je van tevoren aan door het sturen van een mailtje naar stadstuinplutodreef@utrechtnatuurlijk.nl, of vul onderstaand formulier in, dan weten ze dat je die dag mee tuiniert.

Geniet van verse groenten uit de tuin
Stadstuin Plutodreef is een enorme moestuin. We kweken, samen met vrijwilligers, zo veel mogelijk zelf op uit biologische zaden. We telen ecologisch en met aandacht voor de natuurlijke kringlopen. Uiteraard gebruiken we geen bestrijdingsmiddelen. De oogst verschilt per seizoen en vaak per dag. Kom dus regelmatig op de tuin om te zien wat er voor heerlijks te koop is. De oogst is te koop in de oogstkraam. Tijdens openingstijden kun je deze heerlijk verse producten kopen tegen een kleine vergoeding. Zelf mee oogsten mag, maar hoeft niet: wij halen het vers van het land. Tip: neem je eigen tas mee!

Inschrijven op deze activiteit

Activiteiten formulier
Voorbeeld: 0000AA
Hoe heb je kennisgenomen van deze activiteit?
Nieuwsbrief
Interessegebied(en)