Online workshop Een tuin om van te smullen

 • Wanneer
  13 juni
  10.00 - 11.00 uur
 • Wat ga je doen
  • Een natuuractiviteit
  • (moes)tuinieren
 • Voor wie
  • Volwassenen (18+)
 • Locatie
 • Kosten
  € 7,50
 • Inschrijven
Meer informatie
Kasteeltuin Nijevelt en Velt Utrecht bieden gezamenlijk de online workshop “Een tuin om van te smullen” aan. Je krijgt inspiratie en informatie hoe je eetbare planten, struiken en bomen kunt combineren in je (sier)tuin.

Zondag 13 juni is de Groen Moet Je Doen Dag in Utrecht. Kasteeltuin Nijevelt en Velt Utrecht bieden vandaag inspiratie om jouw omgeving op een eenvoudige manier lekker te vergroenen met de online workshop “Een tuin om van te smullen”.

Als je aan eetbare planten voor je tuin denkt, denk je misschien aan frambozen, bramen of rode besjes. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. In deze online workshop leer je van alles over eetbare planten, struiken en bomen. Om van te snacken, om jam mee te maken of om in te maken. Zo leren kinderen hoe je eten zelfs uit je eigen tuin kan komen!

Bezoek Kasteeltuin Nijevelt en/of Steede Hoge Woerd tijdens de Groen Moet Je Doen Dag

Ben je na deze online workshop geïnspireerd en wil je een paar van de genoemde planten, struiken en bomen in het echt zien? Je bent van harte welkom op de tuin van Steede Hoge Woerd en/of op Kasteeltuin Nijevelt. Op beide locaties is een medewerker aanwezig om planten te laten zien.

Over deze workshop

Deze workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Je kunt inschrijven tot en met vrijdag 11 juni. Let op dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft bij inschrijving! Op dat e-mailadres ontvang je de link voor deelname aan de online lezing.

De online workshop wordt je aangeboden door Velt Utrecht en Kasteeltuin Nijevelt, de stadstuin van De Meern. Je hoeft niet in Leidsche Rijn, Vleuten of De Meern te wonen om de workshop bij te wonen. Suze Peters van Velt geeft de workshop.

Online inloop vanaf 9.45 uur
Start om 10.00 uur
Einde rond 11.00 uur

Meer inspiratie?

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Misschien zijn de online workshops “Kleine stadstuin, grote kansen” op donderdag 23 mei of “Inspiratie voor geveltuintjes” op zondag 13 juni ook iets voor je?

Inschrijven op deze activiteit

Activiteiten formulier
Ben je lid?