Oogst west, thuis best
In de keuken van de mooie UN locatie Food for Good neemt Pao je tijdens vier kookworkshops mee naar verre oorden. We oogsten lokale groenten uit de moestuin en koken daarmee plantaardige gerechten, geïnspireerd op diverse Zuidoost-Aziatische keukens.
Gezond, duurzaam, lokaal en… lekker!
Tijdens de kookworkshops leer je hoe je zonder pakjes en zakjes thuis een gezonde, duurzame en smaakvolle maaltijd op tafel zet. Laat je ieder seizoen verrassen wat je met lokale en seizoensgroenten kunt koken. De workshops zijn voor iedereen goed te volgen. Het enige criterium is dat je plezier hebt in de keuken.
Praktische informatie
- de workshop duurt van 15.00-18.00 uur. En is inclusief oogsten, koken en proeverij
- we verzamelen op de stadstuin Food for Good, aan de Vreugdenhillaan 48 in het park Transwijk. Meer informatie over de tuin vind je hier
- Je kunt kiezen uit 4 workshops (of ze alle 4 volgen uiteraard :)) waar we samen heerlijk veganistisch en Aziatisch gaan koken. Wat we precies gaan koken hangt een beetje af van wat er op dat moment geoogst kan worden. Laat je dus vooral verrassen!
Andere workshops uit de reeks
We ontmoeten je graag op de tuin!