Start van het tuinseizoen op Steede Hoge Woerd

We vieren vandaag de start van het tuinseizoen met allerlei activiteiten op Steede Hoge Woerd. Kom je ook?
 • Wanneer
  7 april 2018
  10.00 - 16.00 uur
 • Wat ga je doen
  • Voor wie
   Iedereen
  • Locatie
   • Steede Hoge Woerd
   • Hoge Woerdplein 1
   • 3454 PB De Meern
  • Kosten
   Gratis

  Meer informatie:

  Start van het tuinseizoen

  De grond warmt weer op, plantjes staan te trappelen om weer omhoog te komen. Vier met ons de start van het tuinseizoen op zaterdag 7 april. Tuinieren is niet moeilijk. Kom langs en zie zelf hoe leuk het is.

  Start moestuincursus
  10.00-12.00 uur
  Ontvang je sleutels en hoor welke tuin van jou is. Ook krijg je uitleg over het gebruik van de tuinschuur, de kas en ons gereedschap.

  Uitgifte vrijetijd kindertuinen
  12.00-16.00 uur
  Je krijgt bij jouw tuintje vier korte workshops. Hier leer je wat er tijdens het tuinseizoen nodig is voor jouw tuin. De eerste workshop start om 14.00 uur.

  Demonstratiebak tuinieren
  13.00 uur
  Altijd willen ontdekken hoe de wortels groeien in de grond en zien hoe wormen zich verplaatsen? We vullen een bak waarin we kunnen zien wat er gebeurt onder de grond. Volg je mee?

  Word tuinvrijwilliger
  11.00-16.00 uur
  Wil je meer weten over wat wij doen voor mensen in de wijk? Wil je aan de slag als tuinvrijwilliger? Heb je het codewoord gevonden? Kom dan langs!

  Word Tuinbikkel!
  11.00-16.00 uur
  Het is lente, de natuur komt tot leven. Tijd om als Tuinbikkel aan de slag te gaan. Zaaien, planten, wieden, oogsten en nog meer leuke activiteiten rondom de tuin. Met een groepje kinderen, van 8 t/m 12 jaar, ga je wekelijks in je eigen tuintje aan het werk.

  tuinseizoen

  Wij werken samen met

   
   
  Heb jij een nieuw duurzaam initiatief?
  Wij staan klaar voor Utrechters met een duurzaam initiatief! Heb jij een goed idee voor de stad of voor jouw wijk op het gebied van natuur, milieu of duurzaamheid? Wij helpen je graag!
  Neem direct contact op