Vrijetijd Kindertuin Stadstuin Klopvaart

Wil je graag met (klein)kinderen tuinieren? Dat kan bij ons. Ga aan de slag in een Vrijetijd kindertuin van circa 8 m². Een heel tuinseizoen, van april tot november, bepaal je zelf wat je zaait, plant en oogst.
Waar
Stadstuin Klopvaart
Vancouverdreef 70
3564 KX Utrecht
Wanneer
31 maart 2018
11:00 - 15:00 uur
Voor wie
Kleuters (4-6)
Kinderen (7-12)
Jongeren (13-17)
Volwassenen (18+)
Wat ga je doen
(moes)tuinieren
Kosten
€ 45,00

Meer informatie

Schrijf je in voor een Vrijetijd Kindertuin

Wil jij dit tuinseizoen in een eigen Vrijetijd Kindertuin aan de slag gaan? Heb je voldoende tijd (minimaal zo’n twee keer per week) om je tuintje te onderhouden? Schrijf je hieronder dan snel in! Er zijn op deze locatie 18 Vrijetijd Kindertuinen beschikbaar. Wees er snel bij want op = op. Je betaalt € 25,- voor en tuintje en € 20,- borg voor de sleutels. De borg krijg je na oplevering van een lege tuin en inlevering van je sleutels teruggestort op je bankrekening.

Let op!
Je inschrijving hieronder geldt voor één tuintje van ongeveer 8 m².

Nadat de inschrijvingstermijn is gesloten ontvang je een uitnodiging voor de startbijeenkomst op zaterdag 31 maart van 11.00 tot 15.00 uur.
Tijdens deze bijeenkomst ontvang je je sleutels, hoor je welk tuintje van jou is en krijg je uitleg over het gebruik van de tuin en het gereedschap. Je mag in de tuin ons gereedschap gebruiken.
Op 31 maart is er ook een planten- en zadenmarkt om het seizoen feestelijk af te trappen.

Vrijetijd Kindertuin

Inschrijven op deze activiteit

Activiteiten formulier