Week zonder Vlees: Workshop Planeet Aardig Oosters Thuis

Meer informatie
In de Week zonder Vlees laten we graag zien dat minder vlees en meer groente eten niet ingewikkeld hoeft te zijn. Een kookworkshop voor ieder die doordeweeks eenvoudig en lekkere plantaardige Aziatische maaltijden op tafel wil zetten zonder pakjes en zakjes.

Planeet Aardig Oosters thuis

Door zelf aan de slag te gaan met enkele recepten, maak je kennis met een aantal Aziatische basis ingrediënten, snij- en kooktechnieken. We koken zoveel mogelijk met seizoensgroenten van Stadstuin Zuilen en werken bij voorkeur met biologische ingrediënten.
Aan het eind proeven we gezamenlijk de gerechten en ga je met veel inspiratie naar huis. Neem eventueel zelf bakjes mee voor als er wat overblijft.
Kosten: 50 euro p.p. inclusief Chinese thee en wat lekkers. Alle ingrediënten, kookmateriaal en recepten op papier zijn inbegrepen.
Max. aantal deelnemers: 8 personen. Bij minder dan 5 inschrijvingen gaat de workshop helaas niet door.

Over Pao

Pao, geboren in Nederland, min of meer opgegroeid in een Chinees Indisch restaurant, is van jongs af aan al gefascineerd door eten en eetculturen. Pao kookt sinds drie jaar plantaardig Aziatisch met lokaal geoogste groenten. In haar kookatelier op het Hof van Cartesius bereidt ze met liefde en aandacht haar gerechten voor catering en afhaal. En onderzoekt ze middels het geven van kookworkshops en samenwerkingsprojecten hoe je met kleine stappen bij kunt dragen aan een duurzamere en inclusieve omgeving.

Inschrijven op deze activiteit

Activiteiten formulier
Nieuwsbrief
Interessegebied(en)