Workshop: Maak In Je Tuin Compost

 • Wanneer
  zo 31 maart
  13:30 tot 14:30 uur
 • Thema
  • Natuur
  • Voedsel
 • Voor wie
  • Volwassenen
 • Locatie
 • Kosten
  € 10,00
 • Inschrijven
Meer informatie
Wil je ook een composthoop in je eigen tuin? Waar moet je dan allemaal rekening mee houden? En heb je wel plek in je stadstuintje? Tijdens deze workshop leer je alles wat je moet weten om zelf compost te maken.

Waar gaat het over?

Tijdens Pasen is er van alles te doen op Griftsteede. Kinderen kunnen bijvoorbeeld eieren zoeken! En het tuinseizoen is ook weer van start, en een belangrijk onderdeel van een gezonde tuin is een gezonde bodem. Met compost houd je het bodemleven van je tuin gezond. In deze workshop leer je in een uur hoe je zelf compost kan maken in je eigen tuin. Wat kan je wel en niet toevoegen aan de composthoop? Wanneer is het klaar om te gebruiken? Hoe houd je het in balans?

Ik heb (nu) geen tuin

Heb je geen eigen tuin, maar ben je wel heel nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Dan kun je ook deelnemen aan deze workshop, we gaan namelijk vooral in op de theorie.

Inschrijven verplicht

De workshop is op zaterdag 31 maart van 13:30 tot 14:30 uur. Schrijf je in via het inschrijfformulier hieronder. Per persoon één formulier.
Deelname kost 10,00 euro per persoon. De betaling verloopt via iDEAL.
Zie je geen inschrijfformulier? Dan zijn de beschikbare plekken helaas vol.

Deze workshop bieden we aan in samenwerking met Velt Utrecht.
De workshop wordt gegeven door Jantien de Loor, docent bij Velt.

Let op

Er zijn nog meer interessante tuinworkshops op Griftsteede. Zo zijn er de workshops ‘Maak Je Tuin Diervriendelijk’ op woensdag 6 maart, en ‘Maak Je Tuin Klimaatbestendig’ op woensdag 24 april.
Neem een kijkje op de activiteitenkalender voor deze en nog meer activiteiten van Utrecht Natuurlijk.

Omdat Utrecht Natuurlijk voorafgaand aan een activiteit kosten maakt voor de organisatie van deze activiteit, geldt er een annuleringsregeling.


Samen tuinieren
Zit deze workshop vol en wil je graag bij ons in de tuin aan de slag? Kijk dan op www.utrechtnatuurlijk.nl/samentuinieren voor ons cursusaanbod op andere locaties.

Inschrijven op deze activiteit

Activiteiten formulier
Voorbeeld: 0000AA
Hoe heb je kennisgenomen van deze activiteit?
Nieuwsbrief
Interessegebied(en)