Blijf op de hoogte!

Workshop: Zelf pesto maken!

 • Wanneer
  za 7 september
  10:30 tot 12:00 uur
 • Thema
  • Voedsel
 • Voor wie
  • Volwassenen
 • Locatie
 • Kosten
  € 9,50
 • Inschrijven
Meer informatie
Pesto, een echte allrounder in de keuken. Leer zelf hoe je pesto van verschillende kruiden kan maken.

Pesto! Je kan er alle kanten mee op: niet alleen als smaakmaker voor pasta en allerlei andere warme maaltijden, maar ook als dip of spread voor groenten en crackers.

Wat ga je doen?
In deze workshop leer je zelf pesto maken. Je hebt de keus: wil je traditionele basilicumpesto maken, ben je benieuwd naar een wilde tuinkruidenpesto, of wellicht een vegan variant? We experimenteren met allerlei mogelijkheden. De pluk- en moestuin van Griftsteede maakt het ook nog eens mogelijk om door de tuin te struinen op zoek naar verse kruiden om te plukken en te gebruiken.

Na afloop ga je naar huis met je eigen gemaakte potje pesto.

Wat neem je zelf mee?

 • Een glazen potje van 100-200 ml (groter mag ook, maar dan komt het mogelijk niet helemaal vol)
 • Optioneel eigen kruiden waarvan je benieuwd bent of ze lekker in pesto zijn, maar ingrediënten zitten bij de workshop inbegrepen.

Wie geeft de workshop?

De workshop wordt gegeven door Sarah van puur gevoed. Met haar onderneming geeft ze begeleiding, advies en kookworkshops aan mensen met voedselintolerantie of darmaandoeningen zoals PDS of de ziekte van Crohn, en laat mensen zo het genot van voedsel (her)ontdekken.

Deze workshop pesto maken is niet afgestemd op een specifiek dieet. Heb je wel een afwijkend dieet, geef het aan bij je aanmelding en we treden in contact om te overleggen of dit een geschikte workshop voor je is.

Inschrijven verplicht

De workshop is op zaterdag 7 september van 10:30 tot 12.00 uur.
Schrijf je in via het inschrijfformulier hieronder. Per persoon één formulier.
Deelname kost €9,50 per persoon. Dit is inclusief de ingrediënten. De betaling verloopt via iDEAL.

Zie je geen inschrijfformulier? Dan zijn de beschikbare plekken helaas vol. Kijk dan even verder in de activiteitenkalender, ook bij andere Utrecht Natuurlijk locaties. Wellicht is er op een ander moment of bij een andere interessante (voeding) workshop nog wel plek.

Omdat Utrecht Natuurlijk voorafgaand aan een activiteit kosten maakt voor de organisatie van deze activiteit, geldt er een annuleringsregeling.

Inschrijven op deze activiteit

Activiteiten formulier
Voorbeeld: 0000AA
Hoe heb je kennisgenomen van deze activiteit?
Nieuwsbrief
Interessegebied(en)