Blijf op de hoogte!

Bekijk ons jaarverslag van 2023

Ook in 2023 heeft Utrecht Natuurlijk niet stilgezeten. We nemen je graag mee terug naar een jaar vol ontwikkelingen middels het jaarverslag van 2023.

De aandacht voor de natuur in de stad en voor een gezonde en duurzame voedselvoorziening groeit en dat zien we terug op onze locaties. In 2023 ontvingen we meer Utrechters dan ooit op onze stadsboerderijen en stadstuinen. 

Utrechters met vele verschillende culturele en sociaaleconomische achtergronden ontmoeten elkaar op onze stadsboerderijen en voelen zich daar welkom. De boerderijen behoren daarmee tot de meest multiculturele voorzieningen van de stad. Nagenoeg alle Utrechtse kinderen en ouders brengen wel eens een bezoek aan een van de boerderijen of tuinen om contact te maken met dieren, te spelen, te recreëren, mee te werken of om te leren over de natuur in onze stad. Een groot deel van hen komt er wekelijks. Bezoekers nemen deel aan de prachtige natuureducatielessen, activiteiten en projecten die in dit jaarverslag worden beschreven. 

Utrecht Natuurlijk werkt met heel Utrecht aan leren leven in harmonie met de natuur. Dat is onze missie. Met de openstelling van onze locaties, met onze natuureducatie en met onze inspirerende projecten zorgen we ervoor dat Utrechters kunnen leren over het belang van leven in harmonie met de natuur. Wij vinden het belangrijk dat Utrechters in staat zijn om dat zelf te ervaren, door zelf te doen, te ontdekken en te onderzoeken. Waar dat toe leidt is te lezen in het jaarverslag van 2023. Bekijk hier ons jaarverslag.

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten