Blijf op de hoogte!

Buitenfeest bij Utrecht Natuurlijk

Vier de start van het buitenseizoen bij Utrecht Natuurlijk! Zondag 20 maart t/m zondag 27 maart. Kom mee naar buiten, dartel en spring en doe mee met de feestelijke buitenactiviteiten voor jong en oud.

Allemaal naar buiten!

Het voorjaar komt eraan! Tijd om weer buiten te spelen, aan de slag te gaan in de tuin en te sporten. Kom mee naar buiten en voel je fit met activiteiten voor jong en oud bij Utrecht Natuurlijk.

Op de locaties van Utrecht Natuurlijk is het feest van zondag 20 maart t/m zaterdag 27 maart. Spring, dartel, tuinier en vier de feestelijke start van het buitenseizoen.

Beweeg als een beest op het Buitenfeest

Speel de Buitenfeest zeskamp bij Griftsteede. Of doe mee met de beweegrace bij Steede Hoge Woerd en win een rit met de ponykar!

Kom speuren bij Eilandsteede! Ontdek alles over eten en gegeten worden.

Dartel als een lammetje en geniet van de workout van Atletiek vereniging Phoenix en OkéNu op bij Gagelsteede en voel je fit.

Schop je schoenen uit en beloop het nieuwe blote voetenpad van Koppelsteede. Of maak een natuursprong in het Gagelbos.

Ga aan de slag in de tuin

Wil je meer weten over het kweken van kiemen? Bezoek dan de demonstratie kiemgroenten bij Griftsteede. Start het tuinseizoen gezond en kom aardappels poten en zaadbakjes vullen bij Stadstuin Klopvaart! Zelf aan de slag? Kweek je gezonde kiemgroente in een zelfgemaakte mini kweekkas bij Koppelsteede.

Buiten spelen is gezond!

Heb jij een vet cool idee voor een speeltuin op Koppelsteede? Teken, knutsel, werk jouw idee uit. Samen maken wij de natuurspeeltuin van Koppelsteede nog uitdagender tijdens de Buitenspeel ideeëndag!!

Bekijk “Project wild thing” Kinderen vastgekleefd aan i-pad en mobiel? Zie hoe filmmaker David Bond actie voert tegen de i-pad-generatie en aandacht vraagt voor mogelijkheden om vrij te spelen in de natuur. Bekijk zijn film in de buitenbios bij Koppelsteede en Griftsteede. Daar zijn volop buitenspeelmogelijkheden.

Gezonde brandstof om buiten te bewegen

Fiets voor hutspot langs de steedes op zondag 20 maart  en verzamel alle lokale ingrediënten  voor een heerlijk maaltje hutspot.

Haal op eerste Paasdag een frisse neus tijdens een natuurwandeling door Park de Koppel en geniet achteraf van een gezonde Paasbrunch.

Buiten gehold en gespeeld? Dan is het tijd voor een gezond koekje. Bak ze zelf bij Steede Hoge Woerd.

 

Binnenkort vind je alle informatie over de activiteiten in de kalender!

 

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten