Verrijk je wereld...
Wij brengen de natuur dichtbij en maken Utrecht groener, gezonder en duurzamer voor alle Utrechters.

Cavia lease bij Griftsteede

Overweeg je om cavia’s als huisdier te nemen? We horen vaak dat kinderen een huisdier willen, maar niet zeker zijn of ze de verzorging en de dieren wel leuk blijven vinden. Als je zomaar een huisdier koopt, kan het nogal tegenvallen wat je allemaal voor je beestje moet doen. Om te voorkomen dat dieren weer teruggebracht of verkocht worden, bieden wij bij Griftsteede een alternatief.

Lease je eigen cavia

Bij Griftsteede kun je nu namelijk cavia’s leasen. Zes weken lang verzorg je twee lieve cavia’s en kijk je of je een goed baasje bent. Voor een klein bedrag lease je de cavia’s inclusief kooi, toebehoren en instructies. Tijdens de lease periode krijg je zelfs service via WhatsApp voor al je vragen over je nieuwe vriendjes. Of om te laten zien hoe fijn ze het hebben.

Na de zes weken

Is het allemaal goed gegaan en zijn je cavia’s vrolijk en gezond? Dan krijg je na de zes weken een echt cavia diploma! We hopen dat jij en je cavia’s na de lease periode dikke vriendjes zijn geworden en dat je ze een blijvend thuis kunt geven.

Kosten

De kosten voor het leasen van twee cavia’s zijn € 45,- en € 40,- borg voor de kooi. Je verzorgt de cavia’s dan zes weken thuis en krijgt een ruime kooi met toebehoren mee. Na afloop van de lease periode hopen we dat jij en de cavia’s een goede match zijn. Je mag de kooi ook houden, de borg vervalt dan.

Waar komen ze vandaan?

De lease cavia’s komen via de caviaopvang van Stichting Cavia Overberg en Stichting Cavia Nijkerk. Hier zitten veel cavia’s zonder thuis. We geven ze met dit programma een liefdevol nieuw plekje.

Meer informatie

Bekijk de Cavia lease brochure 2019, stuur een mail naar cavialease@utrechtnatuurlijk.nl of kom eens langs en vraag het aan de dierverzorger.

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Deel dit artikel: