Zoveel oogst, zoveel smaak

Het is tijd om de oogst binnen te halen. Dat moment vieren we graag samen met jou. Na maanden van zaaien, wieden en verzorgen is het nu tijd om te oogsten. Ontdek meer over de smaken van de oogst. Kom proeven, bakken, plukken en de oogst samen vieren op stadsboerderij Steede Hoge Woerd. Dit jaar is het Oogstfeest een parallelprogramma van het Leidsche Rijn Festival op zondag 6 september. Kijk hier voor meer informatie over het Leidsche Rijn Festival 2020.

Bestel het Festival-Boerderijpakket

Nu we geen groot Leidsche Rijn Festival of Oogstfeest op het Castellum kunnen organiseren, brengen we de festival-feestvreugde bij je thuis met het feestelijke Festival-Boerderijpakket. Dit pakket is speciaal door Utrecht Natuurlijk en het Leidsche Rijn Festival samengesteld met lokale Utrechtse producten. Zo steun je niet alleen lokale ondernemers zoals Maximus, Zomers en Tes & Tos, je geniet thuis van de lekkerste eerlijke producten van de stadsboerderijen van Utrecht Natuurlijk én je geniet thuis van de festival-sfeer van het Leidsche Rijn Festival en het Oogstfeest. Drie keer feest!

Je kunt het Festival-Boerderijpakket bestellen tot uiterlijk zondag 30 augustus en zolang de voorraad strekt. Na bestelling staat het Festival-Boerderijpakket voor je klaar om op te halen op zaterdag 5 en zondag 6 september op Steede Hoge Woerd.

Een greep uit het voorlopige Oogstfeest-programma*:

Waarschijnlijk mogen we op 6 september nog steeds een beperkt aantal mensen kwijt op het terrein van Steede Hoge Woerd en Castellum Hoge Woerd. We vragen je begrip als we het terrein tijdelijk even op ‘vol’ moeten zetten omdat we de grens bereikt hebben. Een deel van de activiteiten vindt de hele dag door plaats. Activiteiten met een vaste starttijd kondigen we van tevoren aan.

*) het programma is nog onder voorbehoud van de corona-ontwikkelingen en de mogelijkheden die we begin september hebben. We houden je via deze pagina en de social media op de hoogte.