Het thema van deze laatste Peuters natuurlijk-ochtend van dit jaar: Winterzzzzzlaap. Een ochtend om lekker moe van te worden!
Elsa eekhoorn vraagt zich af hoe het zou zijn als ze deze winter nu eens niet ging slapen. Is de winter echt zo koud en wit als ze zeggen? En zou ze sneeuw eigenlijk wel herkennen? Ze heeft het ten slotte nog nooit echt gezien.
We helpen de dieren met de voorbereidingen voor hun winterslaap. En ook Zoem & Zomer kunnen wel een lekker bedje gebruiken. Aansluitend picknicken we dit keer om een kampvuur! Om goed te overwinteren moeten onze buiken immers goed vol zitten.

Alle workshops van op woensdagochtend van 10.00 – 11.00. We verzamelen 10 min eerder bij de houten picknicktafel op het erf van Koppelsteede.

Kosten: 7,50 euro voor een kind en begeleider samen. Dit is inclusief een kleine fruitpicknick na afloop. Wanneer je gelijk voor een hele cursus reserveert (4 workshops) betaal je slechts 26 euro.

Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen. Vooraf aanmelden, graag bij voorkeur via het facebook event of anders middels een mailtje naar Patricia@stichtingvoelspriet.nl