Blijf op de hoogte!

Expositie Insecten: Mooi!

Van keramiek tot papier-maché en van textiel tot schilderijen: op het Castellum Hoge Woerd zie je van vrijdag 25 februari t/m zondag 1 mei de veelvormige en veelkleurige wereld van insecten.

Cliënten van de afdeling participatie die werken bij Mooi… van Abrona hebben de afgelopen periode met veel plezier gewerkt aan het thema insecten. De expositie Insecten: Mooi! laat de wereld van insecten zien. Kleurrijk, verschillende vormen, materialen en van ingetogen tot uitbundig. Insecten zijn oneindig divers, net zoals mensen. Van muggen tot bijen en van vlinders tot vliegen: kom de wereld van insecten bekijken zoals je die niet eerder zag.

Net zoals alle mensen nodig zijn in een fijne en evenwichtige stad, zijn insecten hard nodig om onze natuurlijke wereld in evenwicht te houden. Ruimte voor iedereen betekent ook ruimte voor een gezonde natuur. De samenwerking tussen Mooi… van Abrona en Utrecht Natuurlijk laat zien hoe we op verschillende manieren werken aan een fijne en gezonde stad voor iedereen.

De expositie vindt plaats in het Castellum Hoge Woerd in Leidsche Rijn, aan de rand van het Máximapark. De expositie Insecten: Mooi! is een samenwerkingsverband tussen Steede Hoge Woerd van Utrecht Natuurlijk en Mooi… van Abrona.

 

Locatie, openingstijden en corona-maatregelen

  • Expositieruimte het ‘Platform’ in Castellum Hoge Woerd
  • dinsdag t/m zondag
  • 10:00-17:00 uur
  • Toegang is gratis
  • Corona-maatregelen: in verband met de huidige corona-maatregelen verzoeken we je vriendelijk om jouw bezoek te reserveren via het Museum Hoge Woerd

 

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten