Alles voor jouw kinderfeestje in Utrecht

Huur een van de vier verrassende verjaardagskisten

De Dierenschat, Piet Piraatappel, Slootje prutten of Survivallen! Kijk hier welke kisten er op jouw stadsboerderij zijn.

Op dit moment is de verjaardagskist Dierenschat niet te leen. De andere kisten zijn te leen, maar niet te gebruiken op onze locaties. Wij adviseren je graag over een andere mooie plek in de natuur waar je de kisten goed kan gebruiken.

 

Hoe het werkt

Huur een van de vier verjaardagskisten en zet zelf een spannende speurtocht uit! Neem de kist mee en zet de speurtocht uit waar je maar wilt. Het park, je wijk, het bos… of een andere mooie plek bij jou in de buurt. Neem even de tijd om de speurtocht klaar te zetten.

Kies jouw verjaardagskist

Klik op jouw favoriete verjaardagskist voor meer informatie.

 • Piet Piraatappel 5-7 jaar
  Zoek de schat van Piet Piraatappel. Hij wijst de kinderen met zijn oog stiekem de weg naar de schat. Onderweg overwinnen de jonge schatzoekers uitdagingen om de schat te vinden. Er zit een mooie diamant in de kist om als schat te begraven. Maar je kunt deze ook vervangen met bijvoorbeeld iets lekkers voor de kinderen. Deze kist is leuk voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar.
 • Slootje prutten 7-12 jaar
  Kinderen van 7 tot 12 jaar beleven een avontuurlijke middag langs de waterkant met de verjaardagskist Slootje prutten. In de kist vind je schepnetten, emmers, loepjes en spelletjes.
 • Survivallen 7 -12 jaar
  In de kist survivallen vind je allerlei survivalactiviteiten met materialen. Je leert bijvoorbeeld knopen leggen en veilig een vuurtje stoken. Ook speur je met een verrekijker en een kompas. Deze kist is leuk voor kinderen van 7 tot 12 jaar.
 • De Dierenschat (deze verjaardagskist is op dit moment niet te huur)
  De dieren gedragen zich heel vreemd. Wat is er aan de hand? Kinderen tussen de 4 en 7 jaar speuren naar het geheim van de dieren op de boerderij.

 Kosten

€ 20,- per verjaardagskist en € 50,- borg.
U-pashouders betalen € 10,- per verjaardagskist en € 50,- borg.

Kijk in het schema op welke locatie de kist van jouw keuze te huur is. Stuur een mail en reserveer een kist. Klik op de locatienaam voor de contactgegevens van de locatie.

 Locatie/verjaardagskist

 Dierenschat

 Piet Piraatappel

 Slootje prutten

 Survivallen

 Steede Hoge Woerd

 X

 X

 X

 Griftsteede

 X

 Eilandsteede

 X

 X

 Gagelsteede

 X

 X

 Koppelsteede

 X

 X

Binnen feesten

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een feestje te vieren op locatie.