Archief voor locaties

Eilandsteede

Gagelsteede

Kom naar Gagelsteede

Loop tussen de dieren op de weidse dierenweiden en leef je uit  in de grote speeltuin. Drink koffie aan onze picknicktafel. Snoep van onze streekproducten of doe mee aan een duurzame activiteit.

Niet bang voor kriebelpootjes?

Griftsteede

Voor ieder wat wils

Of je nu jong bent of oud, kom naar Griftsteede om lekker te ontspannen of al spelend te leren. Ontdek onze kinderboerderij met de nieuwsgierige geiten, maar ook met een heuse bijenstal! Beklim het klimfort in de speeltuin.

Koppelsteede

Ontdek deze weidse plek aan de rand van de stad

Snuif de geur op van hooi en stro en geniet van de dieren op de kinderboerderij. Niet alleen in de stal kijk jij je ogen uit. Leen een schepnet en ontdek de waterwereld met vissen en amfibieën.

Steede Hoge Woerd

Steede Hoge Woerd: onze sprankelende locatie op historische grond

Loop tussen de dieren in de weiden, help met pony’s borstelen of ga aan de slag in de tuin. Voor kinderen en volwassenen organiseren wij hier het hele jaar door allerlei bijzondere activiteiten.

Stadstuin Klopvaart

Doe met ons mee!

Volg een cursus Moestuinieren, neem een Seizoenstuin of ontdek met je (klein)kind het tuinieren in je eigen Vrijetijd kindertuin. Kijk in de activiteitenkalender voor meer informatie en aanmelding. Doe mee met onze activiteiten.

Een plek om elkaar te ontmoeten

Als de hekken open staan,

Stadstuin Plutodreef

Stadstuin Plutodreef is een van de vele locaties van Utrecht Natuurlijk. Bezoek ook onze andere tuinen en steedes en bekijk hier alle faciliteiten van onze locaties.

Wij werken samen met

 
 
Heb jij een nieuw duurzaam initiatief?
Wij staan klaar voor Utrechters met een duurzaam initiatief! Heb jij een goed idee voor de stad of voor jouw wijk op het gebied van natuur, milieu of duurzaamheid? Wij helpen je graag!
Neem direct contact op