Blijf op de hoogte!

Nieuwlevenfeest zondag 29 maart, feest mee op Griftsteede!

Utrecht Natuurlijk is sinds 1 januari zelfstandig. Daarom geven we een groot Nieuwlevenfeest voor alle Utrechters op onze locatie Griftsteede in het Griftpark. Op dit feest draait alles om nieuw leven! Kom je ook?!

De hele middag kun je tijdens het Nieuwlevenfeest kuikentjes, biggetjes en lammetjes knuffelen. Maak je eigen kruidenkweekkasje. Speel het spel ‘petje op petje af’ of help de feesttaart versieren. Je kunt je ook laten schminken. Om 14.00 uur geeft sambaband BooomBassTic! een spetterend optreden met hele bijzondere ‘instrumenten’. Daarnaast geven ze om 14.30 uur en 16.00 uur leuke percussieworkshops. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Het officiële moment van het Nieuwlevenfeest is om 15.00 uur. Lot van Hooijdonk en Jelle Reumer hijsen dan de nieuwe vlag van stichting Utrecht Natuurlijk. Lot van Hooijdonk is onze wethouder Verkeer & Mobiliteit, Duurzaamheid en Milieu en Jelle Reumer is een fantastische bioloog, schrijft prachtige natuurboeken, is bijzonder hoogleraar aan de Universiteit van Utrecht en is ook nog directeur van het Natuur Historisch Museum Rotterdam.

Vervolgens snijden we de feesttaart aan en klinken we op het nieuwe leven van Utrecht Natuurlijk en op de nieuwe lente. De eetstandjes van onder meer de Kleine Baron, Javaans Meisje, Roberto Gelato, Sisbakery, Nel’s Schaafijs en Yoghurt Barn completeren het Nieuwlevenfeest!   Dus kom gezellig langs en feest mee! 150309 Facebook visual Nieuwlevenfeest

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten