Blijf op de hoogte!

Fietsen voor hutspot!

Teveel paaseitjes gegeten? Kom in beweging en fiets op zondag 27 maart langs onze steedes . Ontdek de Utrechtse stadsnatuur met de Utrecht Natuurlijk fietskaart en verzamel de ingrediënten voor een gezond maaltje hutspot.

Lentekriebels bij Eilandsteede

Utrecht Natuurlijk viert de start van het buitenseizoen met een #Buitenfeest. Bij Eilandsteede zijn de lentekriebels volop aanwezig. Bekijk de impressie van U in de Wijk.

Fietsen voor hutspot

Op eerste Paasdag, zondag 27 maart a.s. organiseren wij een gezonde fietstocht langs Steedes van Utrecht Natuurlijk: Griftsteede, Koppelsteede, Eilandsteede en Gagelsteede

Neem de fietskaart bij de hand en fiets je ingrediënten voor een heerlijke Hutspotmaaltijd bij elkaar. De producten zijn biologisch en komen van lokale boerenbedrijven i.s.m Local2local.

De steedes liggen verspreid over de stad. Kies een steede in de buurt om te starten. Meld je vooraf aan via de website voor deze gratis fietstocht. Deelnemers ontvangen de educatieve fietskaart volop weetjes over de Utrechtse stadsnatuur, een beschrijving van de route van steede naar steede en het eerste ingrediënt voor hutspot.

Bij elke Steede krijg je nieuwe ingrediënten en als je er vier bezocht hebt is de boodschappenlijst compleet. Van alle ingrediënten maak je thuis heerlijke hutspot.

Deel je belevenissen op de fiets en een foto van jouw hutspot op Twitter met @030Natuurlijk en op de Facebookpagina’s van de steedes. Gebruik de tag #Buitenfeest.

 

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten