Verrijk je wereld...
Wij brengen de natuur dichtbij en maken Utrecht groener, gezonder en duurzamer voor alle Utrechters.

Doe mee met de fotowedstrijd!

Beleef water tijdens de Waterweek van 11 tot en met 18 juni. Water is de essentiële schakel in de natuur voor alles wat leeft, groeit en bloeit. Op alle locaties zijn er tijdens de Waterweek leuke activiteiten. Kijk hier voor alle activiteiten.

Fotowedstrijd #Winmetwater030

Om alvast in de stemming te komen kun je meedoen met de fotowedstrijd. Kies een leuke wateractiviteit van de lijst ‘030-dingen die je gedaan moet hebben met water’ of bedenk je eigen activiteit, en maak een mooie foto! Plaats je foto op social media met de hashtag #Winmetwater030. De fotowedstrijd loopt tot vrijdag 16 juni 9.00 uur. De uitreiking van de fotowedstrijd is zaterdag 17 juni om 14.00 uur bij Steede Hoge Woerd. De 8 mooiste foto’s krijgen een plek in de Water Expositie en de winnaars krijgen een spetterende prijs. Meer informatie over de fotowedstrijd en hoe je mee kunt doen, vind je hier.

Deel dit artikel:
Heb jij een nieuw duurzaam initiatief?
Wij staan klaar voor Utrechters met een duurzaam initiatief! Heb jij een goed idee voor de stad of voor jouw wijk op het gebied van natuur, milieu of duurzaamheid? Wij helpen je graag!
Neem direct contact op