Blijf op de hoogte!

Groen=Gezond: maak Utrecht groener

Van zondag 19 maart t/m zondag 26 maart veroveren wij Utrecht met Groen=Gezond-pop-ups. Ontdek het effect van een groene stad op jouw gezondheid en help zelf mee bij het vergroenen van je stad!

Vergroen je stad en doe mee met de Groen=Gezond-week

Van zondag 19 maart t/m zondag 26 maart organiseert Utrecht Natuurlijk de Groen=Gezond-week. Bakfietsen vol groen duiken op in de stad. Laat je verrassen en zie hoe steen en beton opknappen van groen. Zoek ons op! We zijn te vinden op grijze plekken in Utrecht.

Heb je de groene pop-up gevonden?

Ga in gesprek over de invloed van groen op jouw humeur en gezondheid. Ontdek wat een groene metamorfose doet voor onze stad. Jij kan zelf ook veel doen om Utrecht te vergroenen. Wil je weten hoe? Luister naar de tips over bloemrijke boomspiegels, gevelgroen, eetbare planten en bermbloemen. Ga daarna zelf aan de slag met onze adviezen!

Houd onze website, Twitter @030Natuurlijk (#GroenisGezond ) en Facebookpagina’s van onze Steedes in de gaten voor de actuele informatie over Groene pop-ups in de stad.

Meer weten over de invloed van groen?

Naar de invloed van groen op onze gezondheid is veel onderzoek gedaan. Wil je hier meer over weten? Ben je geïnspireerd om zelf een bijdrage leveren aan het vergroenen van Utrecht? Wij zijn er om je te informeren en je te ondersteunen bij je groene initiatieven. Lees meer

groentussensteenGroen=gezond

 

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten