Blijf op de hoogte!

In het paars naar het stadhuis!

We laten onze stem horen! Donderdagavond 4 juli (morgen!) gaan we in het paars naar het stadhuis. Om 19.45 uur overhandigen we de handtekeningen die we hebben opgehaald en de reacties die we hebben verzameld aan de gemeenteraad. Dat doen we samen met BOL Lunetten die ook een actie zijn gestart. 

De gemeenteraad vergadert die avond onder andere over de gevolgen van de bezuinigingen op de portefeuille groen, waar ook de financiering van Utrecht Natuurlijk onder valt. We willen dat alle partijen in de gemeenteraad weten dat er ontzettend veel Utrechters zijn die de locaties van Utrecht Natuurlijk en de natuureducatie willen behouden.  

Om 19.30 uur verzamelen we voor het stadhuis en na 20.00 uur is het weer afgelopen. Kom ook in het paars! Een paars shirt, paarse bril of paarse hoed? Trek die aan en zet die op! 

Tussen 4 juli en 11 juli wisselen de politieke partijen nog van gedachten over hun standpunten. Op 11 juli neemt de gemeenteraad een definitief besluit. Daarom gaan we tot 11 juli door met het verzamelen van handtekeningen en reacties en we blijven deze tot 11 juli delen met de gemeenteraad.

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten