Archief voor activiteiten

Wisselexpositie Historisch Hout

In de wisselexpositie Historisch Hout werken negen houtkunstenaars samen: meubelmakers, beeldhouwers, makers van objecten en sieraden. De verbindende factor is hout.

Deze wisselexpositie is gratis te zien op het Platform en in de Foyer van Castellum Hoge Woerd van 21 februari t/m 15 april 2020.

Gluren bij de buren op Stadstuin Zuilen

Vandaag geniet je op Stadstuin Zuilen van de muziek van Pelle Kuipers tijdens Gluren bij de Buren. Pelle maak melancholische piano pop. Krachtige, intrigerende liedjes met een melancholische ondertoon. Gecombineerd met zijn indringende stem en klassiek pianospel heeft hij alles in zich om de podia te veroveren.

Schilderen in de tuin

Kom ook schilderen in de tuin! Cato gaat je geïnspireerd door de natuur aan de slag zetten in de prachtige Stadstuin Klopvaart. Voor iedereen die enthousiast is, van beginners tot gevorderden. Afgelopen zomer heeft ze al geweldige lessen gegeven bij ons op de tuin.

Verwonderwandeling

Ga mee op de verwonderwandeling

Tijdens deze wandeling gaan we kleine opdrachten doen om de natuur om ons heen te beleven. In de jachtige maatschappij van vandaag is ‘onthaasten’ een werkwoord geworden en daar gaan we vandaag mee aan de slag op en rondom stadsboerderij Koppelsteede.

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

Genoeg te doen tijdens de kerstvakantie op onze stadsboerderijen. Kijk hier per locatie voor de afwijkende openingstijden.

Eilandsteede in Park Transwijk

ma 23 december  10.00 – 17.00 uur
di 24 december    10.00 – 15.30 uur
wo 25 december   gesloten
do 26 december   10.00 –

NL Doet op Gagelsteede

Help mee!

Zin om ons te komen helpen tijdens NLdoet? Samen gaan we aan de slag om de lentevoorbereidingen te treffen op de Stadsboerderij. Want al snel zal de boerderij weer vol stromen met bezoekers tijdens de eerste mooie lentedagen.

NL Doet op Stadstuin Klopvaart

Help mee!

Zin om ons te komen helpen tijdens NLdoet? Samen gaan we aan de slag om de lentevoorbereidingen te treffen op de Stadstuin. Want al snel zal de tuin weer bruisen van de schoolklassen en tuinders nu de natuur weer wakker wordt uit haar winterrust.

Sinterklaasavond eerder dicht

De stadsboerderijen sluiten om 15.30 uur zodat de dieren ook een heerlijk avondje kunnen beleven.

 

Kerststukjes maken Griftsteede

Maak de mooiste kerststukjes

Verhoog je kerstsfeer in huis. Kom naar Griftsteede om je eigen kerststukjes of krans te maken, bij ons in de hal.

We bieden deze activiteit op 18 én op 22 december aan tussen 14.00 –

Kerststukjes maken Griftsteede

Maak de mooiste kerststukjes

Verhoog je kerstsfeer in huis. Kom naar Griftsteede om je eigen kerststukjes of krans te maken, bij ons in de hal.

We bieden deze activiteit op 18 én op 22 december aan tussen 14.00 –