Archief voor activiteiten

Kerstmarkt Koppelsteede

Kerstmarkt Koppelsteede

Loop langs gezellige kraampjes met betaalbare cadeautjes en geniet van heerlijke versnaperingen en warme drankjes. Luister naar een koor of naar de verhalenverteller.

Op deze stadsboerderij aan de rand van Lunetten ga je op onderzoek in de stallen of drink je een warme drank bij het knusse Kookkunst &

Levende kerststal

Levende kerststal in het Griftpark

Kom je ook naar de levende kerststal? Bewonder Jozef, Maria, baby Jezus, de herders en de dieren in de stal van Griftsteede. Om 17.15 en 18.15 uur treedt het poppentheater Cassiopeia op. Luister naar de kerstkoren en warm je op bij het kampvuur met chocolademelk of een glühwein.

Nachtsafari in Lunetten

Nachtsafari in Lunetten

Er is onlangs een bunzing of marter gespot op Koppelsteede! Met een infrarood camera hebben we deze nachtelijke bezoeker kunnen vastleggen, bijzonder! We hebben daarom voor de Nacht van de Nacht een expert uitgenodigd die ons meer kan vertellen over deze bijzondere dieren.

Nachtspeurtocht in de stal

Nachtspeurtocht

Ga op nachtsafari in de donkere stal en ga kijken waar de dieren van Koppelsteede ‘s nachts mee bezig zijn. Daarna kan je lekker zelf popcorn maken bij het kampvuur. En misschien mag je zelfs nog mee met de bunzing expert.

Dierendag op Koppelsteede

Dierendag komt er weer aan!

Hier maken we op Koppelsteede natuurlijk een feestelijke dag van 

Vanaf 15.00 kun je een lekker dierentaartje komen maken bij onze dierverzorgers en deze kunnen dan rond 16.00 gevoerd worden aan de dieren.

Wilde Dierendag – Peuters Natuurlijk

Wisten jullie dat het vandaag ‘Wilde Dierendag’ is? Dat gaan we vieren! Alle vriendjes van Zoem en Zomer komen, jullie ook?

We verzamelen bij de picknicktafel op het erf voor de boerderij.

Aanmelden

Deze activiteit wordt georganiseerd door Stichting Voelspriet.

Scheur, plak, kleur

Scheuren maar!

Wie bouwt de snelste zeilwagen of ga je helemaal los met schapenwol en veren! Creatief bezig zijn met natuurlijke materialen of juist een mega stoere uitvinding maken met afvalmaterialen. Het zijn een paar voorbeelden van wat er vandaag op het programma kan staan.

Wij werken samen met

 
 
Heb jij een nieuw duurzaam initiatief?
Wij staan klaar voor Utrechters met een duurzaam initiatief! Heb jij een goed idee voor de stad of voor jouw wijk op het gebied van natuur, milieu of duurzaamheid? Wij helpen je graag!
Neem direct contact op