Wildpluk Moederdagspecial

Wist je dat er in je eigen park of (buurt)tuin heerlijke planten spontaan opkomen? Ontdek hoe eetbaar jouw buurt is en doe mee aan de online wildpluk- en kookworkshop! Verras je moeder en ga samen aan de slag in de keuken met wilde planten! Zo’n vrolijke Moederdag lunch heb je nog nooit geproefd! 

De digitale wildplukwandeling en kookworkshop wordt verzorgt door Sifra en Anja. Sifra neemt je graag mee op avontuur door de plantenwereld. Je krijgt verschillende wildplukvlogs van de wilde planten en mag je Sifra appen als je niet zeker bent over je oogst😊. Tijdens een digitale kookworkshop ga je samen met Anja aan de slag om met deze wilde ingrediënten een zowel feestelijk als makkelijk te bereiden drie-gangen-menu op tafel te toveren. 

Van tevoren ontvang je de recepten, wildplukinstructies en de wildplukvlogs. De workshop wordt gegeven via Zoom. Je kunt real-time meekoken met Anja en Sifra zit achter de chat, zo kunnen we direct op je vragen reageren. 

Voor deze workshop heb je een computer/tablet/smartphone met Zoom nodig en een keuken met fornuis/kookplaat en een staafmixer, blender of foodprocessor. De kosten voor de workshop zijn 27,50 euro per verbinding. 

Wanneer: Zondag 9 mei 2021: 11.00-13.00 uur – inloggen van af 10.45 uur
Wat ga je doen: Wildplukken en koken
Voor wie: 12 – 99 jaar
Locatie: Digitaal
Kosten: €27,50 per verbinding