Eigen broodbeleg op basis van seizoensgroenten 
Na het volgen van de workshop ‘Van groente tot spread’ maak je in een wip je eigen broodbeleg op basis van seizoensgroenten. Ook met restjes kun je aan de slag. Zo hoef je nooit meer eten weg te gooien en ga je voedselverspilling tegen. Naast recepten krijg je een handig stappenplan waarmee je thuis je eigen spreads bij elkaar tovert. Geen zin in brood? je leert ook je hoe je van spreads tal van andere gerechten maakt. Een boeiende, leerrijke maar vooral reuze lekkere workshop!

De gemaakte gerechten proef je ter plekke. Maar er blijft vast wat over om mee naar huis te nemen. Neem daarom vooral wat bakjes mee.

Praktische informatie
De workshop is op donderdagavond 9 september. Deelname kost 7,50 euro per persoon. Dit is inclusief de ingrediënten. Graag vooraf aanmelden met het inschrijfformulier hieronder.
Er kunnen maximaal twaalf deelnemers meedoen en de workshop gaat door met tien aanmeldingen.
Wil je de workshop liever eind september volgen? Dan kan dat op Stadstuin Klopvaart . Meld je dan aan via hun activiteit.

Deze workshop bieden we aan in samenwerking met Velt Utrecht.

Vier het Oogstfeest samen, want samen smaakt alles beter! 
Proeven, ruiken, voelen, zien en horen. Eten doe je met je zintuigen! Na maanden van zaaien, wieden en verzorgen is het van 5 september t/m 10 oktober tijd om te oogsten. Ontdek tijdens het Oogstfeest samen meer over de vorm, kleur en smaak van ons eten.
Bezoek ook onze andere stadsboerderijen en stadstuinen. Kijk voor het volledige programma op utrechtnatuurlijk.nl/oogstfeest.