Blijf op de hoogte!

Jaarverslag Utrecht Natuurlijk 2020

Ook in 2020 heeft Utrecht Natuurlijk niet stilgezeten. We nemen je graag mee terug naar een jaar vol ontwikkelingen middels het jaarverslag van 2020.

2020 was het eerste jaar dat we begeleid vrijwilligerswerk verzorgden, het eerste jaar dat we in eigen beheer ondersteunende horeca aanboden op onze locaties, het eerste jaar van een nieuwe vierjarige subsidieperiode en het eerste jaar dat we geconfronteerd werden met de gevolgen van het covid-19 virus.

Het is ons gelukt om meerdere ontwikkelingen die we in 2019 hebben uitgedacht in 2020 in gang te zetten. Al liep de uiteindelijke uitvoering door de corona maatregelen anders dan gedacht. Dit leverde evengoed waardevolle resultaten op, die door onze bezoekers en deelnemers enorm werden gewaardeerd. Een nieuwe tuininrichting op meerdere locaties, online lessen voor het basisonderwijs, vernieuwing van onze speeltuininrichting, boerderijwinkel faciliteiten op vier van onze locaties en educatieproducten waarmee we Utrechters stimuleerden om onze stad nog groener te maken. Een greep uit de vele ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden. Wil je alles lezen over de ontwikkelingen van 2020? Bekijk hier ons jaarverslag.

 

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten