Stadstuin Plutodreef

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet om een snelle verspreiding van het coronavirus te voorkomen, heeft Utrecht Natuurlijk besloten haar locaties vanaf vrijdag 13 maart tot nader order te sluiten voor publiek. Meer info.
Meer informatie

In Stadstuin Plutodreef tuinieren basisschoolleerlingen en buurtbewoners uit Utrecht Overvecht en Noordoost. Een imker zorgt voor de bijen in de bijenstal. Bezoek de tuin als het hek open staat. Wandel rond of geniet op een bankje.

Stadstuin Plutodreef is een van de vele locaties van Utrecht Natuurlijk. Bezoek ook onze andere tuinen en steedes.

Samen tuinieren

Moestuincursus XL
Heb jij ook zo’n zin om weer lekker buiten aan de slag te gaan?! In samenwerking met de Tuinders starten we bij Stadstuin Plutodreef op zaterdag 6 maart met de moestuincursus XL. Lekker actief met een groep buiten aan de gang op de tuin.

Samen leer je succesvol moestuinieren en neem je 30 weken een lokaal, lekker en gezond groentepakket mee naar huis. Een fijne afwisseling naast het vele thuiswerken. Met de moestuincursus van de Tuinders en Utrecht Natuurlijk wordt moestuinieren leuk, leerzaam en gemakkelijk!

Dit is een samenwerking tussen de Tuinders en Utrecht Natuurlijk. Kijk voor meer informatie op de aanmeldpagina van de Tuinders.