Blijf op de hoogte!

Oogstweek van start met topoogst!

Op vier Utrecht Natuurlijk locaties ging de oogstweek van start met heerlijke oogstfeesten volop smakelijke activiteiten! Zoals de pannenkoekenspeurtocht, maïs poffen, appelmoes maken, lavendelolie maken en honing slingeren.

Bij steede Hoge Woerd waren veel mensen te vinden in de stadstuin bij de steede. Zij plukten daar de laatste zomerbloemen. Binnen in het Castellum vonden kinderen kleur tijdens het kleurfeest van Podium Hoge Woerd en namen een eigen potje appelmoes mee naar huis.

appelmoes maken

 

Bij Gagelsteede stond alles in het teken van de pannenkoek. Alle ingrediënten waren te vinden op het terrein. Van Gagelsteede liepen veel mensen naar het oogstfeest van stadstuin Klopvaart. Daar waren de meest bijzondere hapjes en drankjes te proeven. Beschut in de tuin genoten bezoekers van de najaarszon en de gezelligheid.

Griftsteede was jarig en deelde de overvloed van de oogst met Cordaid. De hele middag waren allerlei oogstactiviteiten waarbij een kleine bijdrage werd gevraagd voor het goeie doel. Ruim 1100 euro werd er ingezameld!

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten