Op reis met De Buurtcamping op onze locaties

Maak deze zomer een reis langs onze locaties met De Buurtcamping.

De Buurtcamping Utrecht laat zich niet uit het veld slaan door de corona crisis. Voor het eerst in zes jaar zijn er geen Utrechtse Buurtcampings in het eerste weekend van de zomervakantie. Toch organiseren de Buurtcamping teams iets bijzonders om het buurt-vakantiegevoel en sociale verbinding te laten ontstaan in Utrecht. Er zijn in zes wijken Buurtfolders gelanceerd; een folder, inclusief plattegrond, waarmee iedereen de eigen buurt kan ontdekken. Net zoals op vakantie! Of bezoek eens een andere buurt en vind leuke plekken en activiteiten. Er zijn Buurtfolders gemaakt over de buurten rondom het Noordse Park, Park de Gagel, Griftpark, Maximapark, Park Transwijk en Park de Koppel.

Bekijk het gehele aanbod en de Buurtfolders op: debuurtcamping.nl/stad/utrecht

 

Kom langs op onze locaties!

Wil je toch graag echt kamperen? Volg dan De Buurtcamping Griftpark, waarschijnlijk gaat het kampeerweekend daar wel door, in het weekend van 4 tot 6 september.

De Buurtcamping Park de Koppel organiseert diverse activiteiten tijdens de zomer en sluit op 29 augustus af met een leuke preview van de Buurtcamping 2021 op Stadsboerderij Koppelsteede. Meer informatie over de preview op 29 augustus is hier te vinden.

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten