Blijf op de hoogte!

Opening Rechtstreex afhaalpunt Griftsteede

Woensdag 7 oktober is het zover! Dan opent Mariëlle Brussaard haar Rechtstreex afhaalpunt in de hal van Griftsteede. Kom kennismaken met Mariëlle. Dat kan woensdag van 13.30 tot 16.30 uur. Proost met een glaasje Rechtstreexe appelsap op de mooie start!

Bij het afhaalpunt “Van boer tot buur” van Rechtstreex bestel je streekproducten. Mariëlle is transparant over de streekproducten. Zij zal je informeren waar de producten vandaan komen en hoe ze zijn geproduceerd. Utrecht Natuurlijk ondersteunt haar initiatief. Ook Utrecht Natuurlijk hecht belang aan transparantie en kennis over landbouwproducten. Met onze lessen voor het basisonderwijs en cursussen en workshops voor volwassenen delen wij kennis. Wij verbinden ons graag met producenten uit de buurt die gezonde, duurzame producten leveren.

Hoe werkt het?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex. Je ontvangt dan elke week een nieuwsbrief met de producten die je kan bestellen. Het assortiment wisselt elke week. Op vrijdag is het assortiment compleet. Van vrijdag 21.00 uur tot zondag 21.00 uur plaats je jouw bestelling. Op woensdag staat je bestelling in de hal van Griftsteede voor je klaar tussen 13.30 uur en 16.30 uur.

Photoshoot Beev-09034 (003)

 

 

 

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten