Vacature publieksmedewerker in weekenden en vakanties

Kun jij jouw enthousiasme voor natuur, spelen of dieren overbrengen op kinderen? Vind je het leuk om bezoekers bijzondere weetjes te vertellen en hen te betrekken bij de stadsboerderij?

Op onze vijf stadsboerderijen en zes stadstuinen, verspreid over de stad Utrecht, brengen we jong en oud in contact met natuur. Ontmoeten, recreëren, werken, leren en experimenteren gaan er hand in hand. Steedes zijn natuureducatiecentra met een stadsboerderij, speeltuin, een stadstuin en soms horeca. Samen met de Utrechters werken we aan een groene, leefbare en duurzame stad.

Als publieksmedewerker maak je deel uit van een gebiedsteam met de educatiemedewerker, recreatiemedewerker, locatiemedewerkers ‘groen’ en ‘dierverzorging’ en vrijwilligers, ondersteund door een programmamaker en aangestuurd door een locatiecoördinator. Samen zorg je ervoor dat de bezoekers zich welkom voelen en dat er altijd iets te beleven is.

  • Je verwelkomt de bezoekers, betrekt ze bij je werk en zorgt ervoor dat ze een leuke dag hebben;
  • Samen met je collega’s zorg je voor een opgeruimde, veilig en gezellige steede;
  • Je verzorgt de dieren en hun leefomgeving;
  • Je helpt mee bij activiteiten en evenementen.

Lees de volledige vacature hier. Heb je interesse? Stuur je sollicitatiebrief met cv dan naar vacatures@utrechtnatuurlijk.nl.

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde berichten