Blijf op de hoogte!

Schooltuinseizoen van start

Ruim 200 groepen van Utrechtse basisscholen zijn deze week begonnen met schooltuinieren. Zo’n 100 groepen tuinieren op negen verschillende tuinen van Utrecht Natuurlijk verspreid over de stad. Daarnaast tuinieren 100 groepen op hun tuin bij school.

Het schooltuinseizoen is weer begonnen!

De leerlingen maken kennis met de tuin. Ze leren zaaien, planten, wieden en oogsten. In de loop van het tuinseizoen nemen ze groenten en kruiden mee naar huis of koken met de oogst op de tuin.

Nieuwsgierig geworden? Ga naar de NME-gids en klik op programma tonen. Bekijk het schooltuinprogramma voor groep 1 t/m 8.

Volgend schooljaar ook tuinieren met je leerlingen?

Schrijf je vanaf 30 mei in voor het schooltuinprogramma voor schooljaar 2016/2017.

 

 

Speciaal aanbod: Buitenles bij Utrecht Natuurlijk

Doe je nog niet mee met ons schooltuinprogramma maar wil je wel graag met leerlingen buiten aan de slag? Organiseer dan een Buitenles op een locatie van Utrecht Natuurlijk.

De locaties van Utrecht Natuurlijk zijn perfecte plekken om (zelf) buiten les te geven. Heb je interesse voor een eigen buitenles op één van onze locaties? Mail voor vrijdag 22 april naar info@utrechtnatuurlijk.nl. Dan denken wij met je mee over de invulling van de les.

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten