Blijf op de hoogte!

Stagevacature afstudeerstagiair(e) Marketing / Communicatie

Ben jij op zoek naar een afstudeerplek met goede begeleiding binnen een groene organisatie? Utrecht Natuurlijk is per augustus / september 2023 op zoek naar versterking voor een periode van +/- 5 maanden.

Team Communicatie van Utrecht Natuurlijk zoekt een gedreven afstudeerstudent(e) die actief onderdeel wil uitmaken van het communicatieteam en zelfstandig een afstudeeronderzoek uitvoert.

Vanuit Utrecht Natuurlijk is er in het bijzonder interesse in het uitvoeren van één van de onderstaande afstudeeronderzoeken, of een combinatie hiervan:
– Imago onderzoek: inzicht verschaffen over het beeld dat mensen in Utrecht stad en omgeving van Utrecht Natuurlijk hebben.
Naamsbekendheidonderzoek: inzicht verschaffen in de (spontane / geholpen) naamsbekendheid van Utrecht Natuurlijk in Utrecht stad en omgeving.
Bezoekersonderzoek: inzicht verschaffen in het profiel, de wensen, behoeften en ervaringen van de bezoekers van Utrecht Natuurlijk. Dit zodat Utrecht Natuurlijk haar (programma) aanbod, diensten en marketing en communicatie-uitingen hier zo optimaal mogelijk op kan afstemmen.  

Jouw afstudeerstage
Je hebt binnen deze afstudeerstage veel ruimte om zelfstandig te werken aan jouw afstudeeronderzoek. Hierin word je begeleid door de twee communicatiemedewerkers van Utrecht Natuurlijk. Samen met hen vorm je tijdens jouw stageperiode de afdeling Communicatie. Naast het uitvoeren van het onderzoek vragen we, in goed overleg, om een tot twee dagen per week op de afdeling mee te draaien met de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan het bijhouden van de social media kanalen en de website, het schrijven en opmaken van nieuwsbrieven en het meewerken aan (stadsbrede) online en offline campagnes.

Meer informatie
Bekijk de volledige stagevacature bij interesse en neem contact op met Team Communicatie.

___

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten