Ga zaterdag ook smartphone vrij op onze Steedes

Op zaterdag 23 juni tussen 12.00 en 14.00 uur zijn onze Steedes en de Stadstuin Kanaalweg SmartPhone Free! Doe je mee?

Kunnen we nog zonder een smartphone? Moeten we 24 uur per dag connected zijn? Er dreigt een smartphone verslaving. Daarom gaan we met z’n allen even offline. Zaterdag 23 juni zijn alle Steedes en Stadstuin Kanaalweg voor het eerst in Nederland een SmartPhone vrije zone. Om gewoon weer even te genieten van de natuur, de mensen om ons heen en het werk op de tuin. Kom langs Gagelsteede, Eilandsteede, Griftsteede, Koppelsteede, Steede Hoge Woerd of Stadstuin Kanaalweg en geniet twee uur lang zonder smartphone van de tuinen!

Kun jij nog zonder?

Bijna een derde van de mensen kan niet zonder. Maar wat kunnen we hieraan doen? De smartphone even uitschakelen. Even geen digitaal verkeer. Een praktisch voorbeeld stellen. Gewoon genieten van de natuur en van het werk op de tuin. En echt contact met elkaar hebben.

De Smart Phone Free Tuinen zijn onderdeel van het initiatief van het Kennisfestival Creatieve en Sociale Slimme Stad. Want wat komt er na Slimme Stad? Een Wijze stad en vooral wijze inwoners.

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Nieuws

Update coronavirus

Onze stadsboerderijen en stadstuinen zijn tot tenminste 15 maart gesloten voor publiek. De speeltuinen op Griftsteede en Eilandsteede blijven wel open.

Lees verder »
Nieuws

Het tuinseizoen gaat van start!

De tuinen zijn er klaar voor. Op diverse Stadstuinen kun je binnenkort terecht om samen te moestuinieren. Wil je graag tuinieren in de stad, maar heb je zelf geen tuin of tuinier je liever samen dan alleen? Moestuinier dan met ons mee!

Lees verder »