Verrijk je wereld...
Wij brengen de natuur dichtbij en maken Utrecht groener, gezonder en duurzamer voor alle Utrechters.

Ga zaterdag ook smartphone vrij op onze Steedes

Kunnen we nog zonder een smartphone? Moeten we 24 uur per dag connected zijn? Er dreigt een smartphone verslaving. Daarom¬†gaan we met z’n allen even offline. Zaterdag 23 juni zijn alle¬†Steedes en Stadstuin Kanaalweg voor het eerst in Nederland een SmartPhone vrije zone. Om gewoon weer even te genieten van de natuur, de mensen om ons heen en het werk op de tuin. Kom langs Gagelsteede, Eilandsteede, Griftsteede, Koppelsteede, Steede Hoge Woerd of Stadstuin Kanaalweg en geniet twee uur lang zonder smartphone van de tuinen!

Kun jij nog zonder?

Bijna een derde van de mensen kan niet zonder. Maar wat kunnen we hieraan doen? De smartphone even uitschakelen. Even geen digitaal verkeer. Een praktisch voorbeeld stellen. Gewoon genieten van de natuur en van het werk op de tuin. En echt contact met elkaar hebben.

De Smart Phone Free Tuinen zijn onderdeel van het initiatief van het Kennisfestival Creatieve en Sociale Slimme Stad. Want wat komt er na Slimme Stad? Een Wijze stad en vooral wijze inwoners.

Deel dit artikel:
Heb jij een nieuw duurzaam initiatief?
Wij staan klaar voor Utrechters met een duurzaam initiatief! Heb jij een goed idee voor de stad of voor jouw wijk op het gebied van natuur, milieu of duurzaamheid? Wij helpen je graag!
Neem direct contact op