Tentoonstelling Broodnodige insecten op Griftsteede

De tentoonstelling Broodnodige Insecten verhuist deze zomer naar Griftsteede. Van 2 juli t/m 11 augustus kun je de tentoonstelling bekijken in de hal.

De tentoonstelling Broodnodige Insecten – Insecten vanuit een ander perspectief! verhuist deze zomer naar Griftsteede.

Broodnodige insecten

Insecten hebben het niet gemakkelijk! Veel insecten verdwijnen. En dat terwijl ze broodnodig zijn voor onze groente- en fruitproductie. Ook voor andere dieren zoals vogels zijn insecten enorm belangrijk. De tentoonstelling ‘Broodnodige insecten’ laat zien hoe onmisbaar insecten zijn en wat je zelf kunt doen om deze dieren een handje te helpen.

De tentoonstelling maakt een Steedetrip langs alle Steedes van Utrecht Natuurlijk. Van 2 juli t/m 11 augustus kun je de tentoonstelling bekijken in de hal van Griftsteede van dinsdag t/m zondag tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Nieuws

Update coronavirus

Onze stadsboerderijen en stadstuinen zijn tot tenminste 15 maart gesloten voor publiek. De speeltuinen op Griftsteede en Eilandsteede blijven wel open.

Lees verder »
Nieuws

Het tuinseizoen gaat van start!

De tuinen zijn er klaar voor. Op diverse Stadstuinen kun je binnenkort terecht om samen te moestuinieren. Wil je graag tuinieren in de stad, maar heb je zelf geen tuin of tuinier je liever samen dan alleen? Moestuinier dan met ons mee!

Lees verder »