Blijf op de hoogte!

Inschrijving voor tuinactiviteiten geopend

Wil je graag tuinieren? Dat kan bij ons! In april begint het tuinseizoen weer. Er gaan dan verschillende tuinactiviteiten van start op onze locaties.

In de activiteitenkalender vind je al onze tuinactiviteiten.

Voor elke activiteit is een startdatum vastgesteld waarop je instructie krijgt, je tuin krijgt toegewezen en de sleutels ontvangt. De data van deze startdagen vind je in de kalender. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan snel aan door het aanmeldformulier in te vullen dat bij de cursus of activiteit staat.
Let op: per cursus of activiteit is een beperkt aantal tuinen/plekken beschikbaar.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@utrechtnatuurlijk.nl

 

Cursus moestuinieren

Leer in deze cursus alles over moestuinieren. Je gaat zaaien, planten, wieden en oogsten. Op zaterdag krijg je les van een ervaren tuinierder. Daarnaast werk je ook in je eigen tijd in je tuin van circa 25 m2.

De cursus start op Stadstuin Klopvaart op 1 april en op Steede Hoge Woerd op 8 april.

 

Vrijetijd kindertuin

Ga lekker tuinieren met je (klein)kinderen in een Vrijetijd kindertuin van circa 8 m2. Een heel tuinseizoen, van april tot november, bepaal je zelf wat je zaait, plant en oogst.

De startbijeenkomsten voor de Vrijetijd kindertuin zijn vanaf 1 april, afhankelijk van de locatie. Bekijk de activiteitenkalender voor de precieze startdatum op de locatie bij jou in de buurt.

 

Seizoenstuin

Hou je van moestuinieren, maar heb je zelf geen tuin? Is een volkstuin je te groot? Ga aan de slag in een seizoenstuin; een moestuin van ongeveer 20 m2.

De startbijeenkomsten voor de Seizoenstuinen zijn vanaf 1 april, afhankelijk van de locatie. Bekijk de activiteitenkalender voor de precieze startdatum op de locatie bij jou in de buurt.

 

Tuinbikkels op Steede Hoge Woerd

Tuinbikkels is speciaal voor kinderen tussen 7 en 12 jaar oud. De kinderen gaan het hele seizoen hun eigen groenten kweken. Ze krijgen een eigen tuin, planten en zaden. Elke vrijdag van 15.30 uur tot 16.30 uur gaan ze onder begeleiding aan de slag.

Tuinbikkels begint op 7 april.

 

Tuinactiviteiten

 

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten