Blijf op de hoogte!

Utrechtse kids kiezen het leukste natuuruitje

De zon straalt, de lente is in aantocht: tijd om naar buiten te gaan! Maar wat vinden kinderen in de Provincie Utrecht het leukst om buiten te doen? Utrecht Natuurlijk, IVN en Kidsproof delen onder de naam “Groen doet goed” de leukste natuuruitjes.

Ontdek de natuur in Utrecht

Ben je op zoek naar natuuruitjes in Utrecht? Bekijk dan de activiteiten in onze kalender. Zin in een natuuruitje buiten de stad maar in de provincie Utrecht? Kijk dan op Kidsproof. Vanaf de start van de lente plaatst Kidsproof Utrecht een jaar lang elke maand vijf Naar Buiten-tips op deze site.

Over Groen doet goed

Groen doet goed is een samenwerkingsverband tussen Utrecht Natuurlijk, Utrechtse gemeenten, IVN en alle terreinbeherende organisaties in Utrecht, en wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Utrecht. Samen zorgen zij ervoor dat kinderen tussen 4 en 12 in de grote steden de natuur binnen en buiten de stad vaker gaan beleven.

Maak een foto van jouw favoriete natuuruitje, deel ‘m op Twitter, Facebook of Instagram gebruik de hashtag #naarbuitentip. Is het een activiteit van Utrecht Natuurlijk? Wij vinden het heel fijn als je ons ook tagged!
De populairste natuuruitjes worden gebundeld, mét tips van Utrechtse kids.

 

 

 

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten