Vacature Coördinator/trajectbegeleider begeleid vrijwilligerswerk (32 uur)

Wij starten binnenkort met het aanbieden van begeleid vrijwilligerswerk op Stadsboerderij Steede Hoge Woerd in Leidsche Rijn. We werken hierin samen met Stichting De Wending die begeleid vrijwilligerswerk aanbiedt op de Food for Good tuin in Park Transwijk. Vanaf 2021 breidt Utrecht Natuurlijk het aanbod aan begeleid vrijwilligerswerk uit naar haar andere locaties en komt ook de tuin in Park Transwijk onder onze verantwoordelijkheid. Om ons hierbij te helpen zoeken wij een Coördinator/trajectbegeleider begeleid vrijwilligerswerk.

De stichting

Op onze vijf stadsboerderijen en vier stadstuinen, verspreid over de stad Utrecht, brengen we jong en oud in contact met natuur. Ontmoeten, recreëren, werken, leren en experimenteren gaan er hand in hand. Samen met de Utrechters werken we aan een groene, leefbare en duurzame stad. We bieden aan leerlingen van de basisscholen in Utrecht een uitgebreid lesprogramma. We stimuleren participatie van wijkbewoners. En we werken samen met een groot aantal (maatschappelijke) organisaties om initiatieven, wensen en ideeën mogelijk te maken die bijdragen aan een groen en leefbaar Utrecht. Wij – ongeveer 75 medewerkers en 150 vrijwilligers – werken in teams op onze locaties en op het hoofdkantoor.

De functie

De functie start als een combi-functie. We zoeken een collega die deze functie ontwikkelt tot en ook zelf doorgroeit naar een volledige coördinator-functie.

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor:

  • kwaliteit en ontwikkeling van het begeleid vrijwilligerswerk (w.o. de werving van deelnemers, het ontwikkelen van het aanbod en nieuwe werkgebieden en het realiseren van een kwaliteitssysteem);
  • externe communicatie;
  • het realiseren van een sluitende exploitatiebegroting middels subsidies, fondsen, aanbestedingen en onderaannemingen (waaronder sociale prestatie en arbeidsmatige activering);
  • financiële administratie en verantwoording naar subsidies en fondsen;
  • aansturing van de medewerkers begeleid vrijwilligerswerk op Food for Good Transwijk, op termijn uit te breiden naar andere locaties.

Als trajectbegeleider ben je verantwoordelijk voor:

  • leveren van de afgesproken begeleiding van deelnemers op Steede Hoge Woerd;
  • ondersteunen van de medewerkers Steede Hoge Woerd bij deze begeleiding.
  • rapportage en terugkoppeling naar verwijzers over individuele trajecten;
  • leveren van informatie voor evaluaties, verantwoordingen en nieuwe aanvragen;
  • de administratieve processen rondom activering (w.o. dossiervorming, facturatie, evaluatie en verantwoording);

Geïnteresseerd? Lees hier verder.

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde berichten