Blijf op de hoogte!

Vacature medewerker bedrijfsvoering secretarieel / ondersteuner lessen basisonderwijs

Voor Team Bedrijfsvoering zijn we op zoek naar een medewerker bedrijfsvoering secretarieel / ondersteuner lessen basisonderwijs.

Utrecht Natuurlijk zoekt per heden een medewerker bedrijfsvoering secretarieel / ondersteuner lessen basisonderwijs voor 28 uur per week.

We, dat zijn ca. 100 medewerkers en ca. 300 vrijwilligers, werken in locatieteams vanuit de vijf stadsboerderijen en ondersteunen de uitvoering van ons programma met een team bedrijfsvoering en facilitaire ondersteuning. Op onze stadsboerderijen wordt iedere dag van het jaar gewerkt en deze zijn zes dagen per week geopend voor publiek.

Het team Bedrijfsvoering bestaat, naast het hoofd, uit een facilitair medewerker, een chauffeur, een senior medewerker, een financieel medewerker en twee medewerkers bedrijfsvoering met een verdeling van aandachtsgebieden secretarieel, personeels- en salarisadministratie en ondersteuner voor ons natuureducatieprogramma. Voor dat laatste zoeken wij een nieuwe collega vanwege pensioen.

Heb je kennis van Word, Excel en Outlook? Ben je goed in plannen en structuur aanbrengen? Heb je goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden? Lees dan de volledige vacature en reageer uiterlijk donderdag 15 februari 2024.

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten