Vacature recreatiemedewerker op Eilandsteede

Stadsboerderij Eilandsteede is per direct op zoek naar een recreatiemedewerker voor 24 uur per week. Pas jij binnen het profiel dat wij zoeken? Reageren kan tot uiterlijk 28 november.

Als recreatiemedewerker fungeer je als gastheer/ gastvrouw van de stadsboerderij; ben je in hoge mate zelfstandig verantwoordelijk voor het goed verlopen van processen en procedures die te maken hebben met spelen op de locatie, het pedagogische klimaat en de conditie van de speeltoestellen en speelaanleidingen in de speeltuin en het welzijn van de bezoekers op de stadsboerderij.

Je bent onderdeel van het programmateam en werkt samen aan een aantrekkelijke programmering voor al onze bezoekers. Je betrekt enthousiast en met passie de bezoekers, vrijwilligers en lokale organisaties bij de programmering en activiteiten in de speeltuin, onder jouw coördinatie wordt de speeltuin meer door de wijk gedragen. Je enthousiasmeert de bezoeker voor een groene, leefbare en duurzame stad.

  • Je maakt deel uit van het locatie team.
  • Samen met je collega’s draag je zorg voor de dagelijkse gang van zaken op de stadsboerderij, de speeltuin en op het erf.
  • Het locatie team bestaat uit locatie medewerkers ‘dier’ en ‘groen’, vrijwilligers, stagiaires en cliënten van een zorginstelling. Ondersteund door een programmamaker, een educatiemedewerker en wordt aangestuurd door een locatie coördinator.
  • Samen met je collega’s sta je voor alle taken van de Stadsboerderij. Je hebt inzicht in elkaars werk en helpt elkaar wanneer nodig. Ook als het niet je eigen werk betreft.
  • Met je vakgroep collega’s ‘spelen’ en de educatiemedewerkers van de andere locaties overleg je regelmatig over organisatie brede aspecten van je werk. Ook heb je regelmatig contact met andere speeltuinmedewerkers en organisaties in de stad.


Volledige vacature 

Lees de volledige vacature hier. Heb je interesse? Stuur je sollicitatiebrief met cv dan uiterlijk 28 november 2021 naar vacatures@utrechtnatuurlijk.nl.

 

 

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten