Blijf op de hoogte!

Vanaf 11 januari: expositie Wild in de Nederlandse natuur

Vanaf 11 januari is er weer een nieuwe expositie te bewonderen bij Stadsboerderij Griftsteede. Deze keer is de foto-expositie gemaakt en samengesteld door Pim Schuitema, natuurfotograaf.

 

Wonen in de stad, de dagelijkse drukte, dingen die je niet mag vergeten, de tijd in de gaten houden: je ontkomt er bijna niet aan. Maar als je rustig om je heen kijkt, dan kom je erachter dat er overal mooie natuur dichtbij is. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. Het is net als ’s avonds naar de sterren kijken.

 

Het verbaast Pim Schuitema nog steeds hoeveel bijzondere dieren er in Nederland leven en hoe dicht bij huis je deze dieren kunt vinden. Veel van hen hebben hun levenswijze aangepast, zodat ze zelden mensen tegenkomen. Of ze hebben een ontzettend goed reuk- of hoorvermogen, waardoor ze al gevlucht zijn voordat wij het doorhebben. Maar … ze zijn er wel. Het is Pims passie om met dieren te werken. Hij geniet ervan om anderen te laten beleven hoe mooi de natuur van dichtbij is. Daarvanuit is zijn passie voor natuurfotografie en het werken als dierverzorger op één van de stadsboerderijen van Utrecht Natuurlijk ontstaan.

 

Kom deze verrassende expositie bekijken op Griftsteede. Te zien van 11 januari t/m 3 april.

 

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten