Maatregelen coronavirus:
De speeltuinen van Griftsteede en Eilandsteede zijn weer open, onze stadsboerderijen gaan vanaf 2 juni weer openLees meer

We gaan weer open!

Na de speeltuinen van stadsboerderij Eilandsteede in Park Transwijk en stadsboerderij Griftsteede in het Griftpark, gaan vanaf 2 juni ook de stadsboerderijen open.

 

Speeltuinen

De speeltuinen zijn vooralsnog alleen toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar oud krijgen toegang zonder begeleider. Kinderen van 6 jaar of jongeren met een begeleider, maximaal 1 begeleider per 2 kinderen.

We hebben aangepaste openingstijden. De speeltuinen zijn open van 11.00 tot 16.00 uur en toegankelijk voor een beperkter aantal bezoekers. Op maandagen en bij slecht weer is de speeltuin gesloten. Voor informatie kun je tijdens openingstijden terecht bij een medewerker van Utrecht Natuurlijk bij de entree van de speeltuin.

 

Stadsboerderijen

Vanaf 2 juni gaan de stadsboerderijen weer open. Op dit moment zijn we druk bezig om de locaties zo in te richten dat iedereen op een veilige manier langs kan komen en kan genieten van de natuur.

 

Horeca

Onze horecagelegenheid op stadstuin Zuilen is vanaf 2 juni elk weekend open voor een koffie to go en andere lekkernijen. Afhalen kan op vrijdag t/m zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

 

Hygiëne, toiletten gesloten en afstand houden

Bij binnenkomst en vertrek wast iedereen de handen. Er is een handenwasgelegenheid. Eten en drinken zijn nog niet toegestaan op de speeltuin. Geen handen schudden, kuchen en niezen in de elleboog. Ga voor je bezoek thuis naar het toilet, onze toiletten zijn helaas gesloten

 

Houd afstand en geef elkaar de ruimte:

  • Tussen kinderen: afstand houden niet nodig
  • Tussen volwassenen en kinderen (geen familie): houd zoveel mogelijk afstand
  • Tussen volwassenen: houd altijd 1,5 meter afstand

Blijf thuis bij

  • Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38 graden en koorts.
  • Kinderen blijven ook thuis als een gezinslid verkoudheidsklachten en koorts en/of benauwdheid heeft.
  • 24 uur klachtenvrij? Dan pas weer naar de speeltuin.
Deel dit artikel: