Buiten bezig voor én na schooltijd

Met blote voeten een slingerpad volgen over keien en kriebelgras. Kleine beestjes¬†zoeken op de composthoop en cavia’s aaien in de stal. Je verstoppen in een wilgentenenhut en balanceren op een boomstam. En meer!

Haal een frisse neus met je groep

Meld jouw groep aan voor een bezoek aan een Steede of Stadstuin in de buurt van jouw BSO of kinderopvang.

En ontdek onze groene tips

Meer weten over groene activiteiten voor BSO en kinderopvang? De nieuwsbrief Groene kinderopvang in Utrecht staat boordevol groene tips voor activiteiten op jouw terrein en op groene plekken in Utrecht. Meld je aan voor deze gratis nieuwsbrief en laat je inspireren!

Midden in de stad spelen in de natuur!

Met blote voeten een slingerpad volgen over keien en kriebelgras. Kriebelbeestjes zoeken op de composthoop en cavia’s aaien in de stal. Je verstoppen in een wilgentenenhut en balanceren op een boomstam. Doe het allemaal op de Utrechtse steedes en stadstuinen van stichting Utrecht Natuurlijk.

Haal een frisse neus met je groep

Meld jouw groep aan voor een bezoek aan een steede of stadstuin in de buurt van jouw kinderopvang of bso.

En ontdek onze groene tips

Meer weten over groene activiteiten voor kinderopvang en bso? De nieuwsbrief Groene kinderopvang in Utrecht staat boordevol groene tips voor activiteiten op jouw terrein en op groene plekken in Utrecht. Meld je aan voor deze gratis nieuwsbrief en laat je inspireren!

Wij werken samen met

 
 
Heb jij een nieuw duurzaam initiatief?
Wij staan klaar voor Utrechters met een duurzaam initiatief! Heb jij een goed idee voor de stad of voor jouw wijk op het gebied van natuur, milieu of duurzaamheid? Wij helpen je graag!
Neem direct contact op