Blijf op de hoogte!

Samen bereik je meer: maatschappelijke organisaties

Groen en gelukkig in dagbesteding

Op zoek naar een veilige groene plek voor jouw cliënt? Dan ben je bij stichting Utrecht Natuurlijk aan het juiste adres. Aan cliënten van maatschappelijke organisaties bieden wij op onze locaties waardevolle, groene dagbestedingsplekken. Mensen met groene vingers werken met veel plezier in de Stadstuinen. Dierenliefhebbers helpen bij de dierverzorging.

Samen aan de slag in de wijk

Wij zoeken voor maatschappelijke problemen graag samen met jou naar praktische wijkgerichte oplossingen. Zoals bijvoorbeeld in het Project Schoondiep. Samen met scholen, Stadswerken en Nederland Schoon organiseerden wij een succesvolle actieweek in de wijk Ondiep.

Zorgen voor een groene en gezonde stad

Werk jij aan gezondheidsbevordering in onze groene stad? Heb jij daarbij een partner nodig? Wij werken graag met je samen! Bijvoorbeeld met voorlichting, advies en onderwijs over groen en gezondheid. Ons sterke netwerk zetten wij in om leerkrachten en leerlingen te inspireren. Voor het initiatief Gezond schoolplein zorgden wij voor voorlichting en advies op maat.

Utrechts lesmatriaal nodig?

Dat naadloos aansluit bij de belevingswereld van Utrechtse leerlingen? In opdracht zorgen wij graag voor een passend lespakket. Of kies uit ons lesprogramma.

Jouw groene evenement wordt een feest met Utrecht Natuurlijk

Schakel ons in voor de organisatie van je evenement. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een succes wordt. We hebben ruime ervaring in het organiseren van evenementendagen rond het thema groen, gezondheid en voedsel van dichtbij. Zo trekken onze oogstfeesten, op Steedes en Tuinen, jaarlijks honderden Utrechters uit alle delen van de stad.

Eerdere projecten