Blijf op de hoogte!

Vier feest in de natuur

Jouw kinderfeestje in de natuur? Dat kan op de stadsboerderijen van Utrecht Natuurlijk!
Op onze locaties is er genoeg plek voor jouw feestje. Je kan gebruik maken van onze binnen- of buitenruimtes.
Ook bieden wij speciale verjaardagskisten aan. Lees er alles over op deze pagina.

Kies jouw verjaardagskist

Huur een van de vijf verjaardagskisten en vier je feestje geheel in thema! Gebruik de kist op een van onze stadsboerderijen of neem de kist mee naar het park, je wijk, het bos… of een andere mooie plek bij jou in de buurt. Neem even de tijd om de verjaardagskist uit te pakken en voor te bereiden. Klik op jouw favoriete verjaardagskist voor meer informatie.

 • Piet Piraatappel (5 – 7 jaar)
  Zoek de schat van Piet Piraatappel. Hij wijst de kinderen met zijn oog stiekem de weg naar de schat. Onderweg overwinnen de jonge schatzoekers uitdagingen om de schat te vinden. Er zit een mooie diamant in de kist om als schat te begraven. Maar je kunt deze ook vervangen met bijvoorbeeld iets lekkers voor de kinderen. Deze kist is leuk voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar. Geschikt voor 6 kinderen.
 • Slootje prutten (7 – 12 jaar)
  Kinderen van 7 tot 12 jaar beleven een avontuurlijke middag langs de waterkant met de verjaardagskist Slootje prutten. In de kist vind je schepnetten, emmers, loepjes en spelletjes. Geschikt voor 6 kinderen.
 • Survivallen (7 – 12 jaar)
  In de kist survivallen vind je allerlei survivalactiviteiten met materialen. Je leert bijvoorbeeld knopen leggen en veilig een vuurtje stoken. Ook speur je met een verrekijker en een kompas. Deze kist is leuk voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Geschikt voor 5 kinderen.
 • De Dierenschat (4 – 7 jaar)
  De dieren gedragen zich heel vreemd. Wat is er aan de hand? Kinderen tussen de 4 en 7 jaar speuren naar het geheim van de dieren op de boerderij. Geschikt voor 8 kinderen.
 • Kabouterkist (4 – 6 jaar)
  Met de Kabouterkist maken kinderen van 4 t/m 6 jaar op speelse wijze kennis met dieren, planten, groenten en het verzorgen van een tuin. Op een van onze stadstuinen of op een door jou zelfgekozen plek doen de kinderen uitdagende en verrassende opdrachten. Inclusief kabouters én kaboutermutsen om het feest compleet te maken. Geschikt voor 6 kinderen.

Vraag een verjaardagskist aan

Bekijk hieronder op welke locatie de kist van jouw keuze te huur is. Reserveer de gewenste kist op de gewenste locatie door op de locatienaam te klikken. Je komt dan op een nieuwe pagina terecht met een aanvraagformulier. Na het invullen en verzenden van het aanvraagformulier wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. De kosten voor een verjaardagskist bedragen € 20,-. 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de locatie van jouw voorkeur.

Je mag altijd versieren, met uitzondering van confetti, partypoppers en ballonnen. Maak de versiering met zorg vast (niet aan beplanting of hekken van dierenweides). Denk bij de versiering na over de impact op het milieu. Na afloop ruim je zelf alles op en neem je dit weer mee.

De speeltuin is een openbare plek waar iedereen welkom is om te spelen. Het is daarom niet mogelijk om de speeltuin af te huren.

Op Griftsteede, Koppelsteede, Gagelsteede en Eilandsteede hebben we een horecagelegenheid. Neem contact met ons op als je voor jouw kinderfeestje gebruik wil maken van onze catering. Tijdens openingstijden van de horeca is het ook mogelijk om ter plekke drinken en lekkers te kopen. Je mag ook eigen eten en drinken meenemen. Alcohol drinken is niet toegestaan op onze locaties.

Onze locaties zijn rookvrije locaties. Roken is niet toegestaan op onze locaties.

Afval kan in de daarvoor bestemde afvalbakken op onze locaties.

Alleen op Stadstuin Zuilen zijn honden toegestaan, mits ze zijn aangelijnd. Op de andere locaties is het niet toegestaan om je hond mee te nemen. 

Wil je jouw kinderfeestje op een van onze stadsboerderijen of stadstuinen vieren? Neem contact op met de locatie van jouw voorkeur om je wensen te bespreken.