Ruimte om te huren

Huur een ruimte bij een van de vijf stadsboerderijen of in een van onze stadstuinen. We hebben binnen- en buitenruimtes voor: vergaderen in het groen, cursussen op een unieke plek, lezingen in een groene omgeving, een feestje in de boomgaard en kinderfeestjes.

Jouw kinderfeestje in de natuur?

Dat kan op de stadsboerderijen van Utrecht Natuurlijk! Op onze locaties is er genoeg plek voor jouw feestje. Wil je een kinderfeestje vieren op een van onze groene locaties? Onze locaties bieden verschillende plekken in de natuur. Ook bieden wij speciale verjaardagskisten aan. Lees er alles over op de speciale kinderfeestjespagina.

Huurmogelijkheden stadsboerderijen

Verhuur Griftsteede
Leslokaal van 40 m2, ca 20-30 personen, voor (kinder)feestjes of vergaderen. Vanaf € 85,- per dagdeel in weekenden en op vrijdagmiddag. Huiskamer of hal (60 m2), alleen buiten openingstijden voor lezingen/vergaderingen. Voor meer informatie of een reservering kan gemaild worden naar Stadsboerderij Griftsteede

Verhuur Koppelsteede
De Hooizolder (boven): 10-20 personen, € 120,- per dag, € 75,- per halve dag,
’s avonds € 50,- per uur
Koppelzaal (beneden): 25-30 personen, ’s avonds vanaf 17.00 uur € 50,- per uur
Kinderfeestje: verhuur van verjaardagskisten, in overleg is er een binnenruimte (Hooizolder of Koppelzaal) te huur.

Verhuur Eilandsteede
Een deel van de horecaruimte van Stadsboerderij Eilandsteede kan gehuurd worden voor een bijeenkomst of (kinder)feestje (maximaal 15 tot 20 personen). Er staat een grote tafel die gebruikt kan worden voor je bijeenkomst of feestje. De kosten zijn vanaf € 60,-, gebaseerd op een bijeenkomst of feestje van ongeveer 2 uur. Verhuurtijden zijn tussen 10.00 en 16.30 uur. Voor meer informatie of een reservering kan gemaild worden naar Stadsboerderij Eilandsteede. 

Verhuur Steede Hoge Woerd
Buitenleslokaal en leemoven: 15-30 personen, kale huurprijs € 75,- per dagdeel voor particulieren, € 90,- voor particulieren indien de leemoven gebruikt wordt. Bij gebruik van de leemoven is begeleiding door een medewerker van Steede Hoge Woerd verplicht; afhankelijk van de wensen van de huurder komen de begeleidingsuren bovenop de kale huurprijs (haardhout inbegrepen). Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven. Bedrijven en organisaties kunnen voor tarieven contact opnemen met de locatie. Verhuurtijden: tussen 10.00 en 16.30 uur. 

Stadstuinen en hoofdkantoor

Verhuur Kantoor Utrecht Natuurlijk
Ulmuszaal: 10-15 personen, € 200,- per dag, € 125,- per halve dag. Geen avondverhuur.

Verhuur Stadstuin Klopvaart
Klopvaartzaal: 15-20 personen. Afwijkend aantal personen in overleg. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: € 75.- van 13.00 tot 16.30 uur.

Verhuur Stadstuin Food for Good
Het tuinhuis, de kas met terras en ruimtes op Stadstuin Food for Good zijn te huur. Verhuur is in overleg mogelijk overdag op vrijdag, zaterdag en zondag. Prijs per dagdeel is € 150,-. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Stadstuin Food for Good.

Verhuur Stadstuin Zuilen
Stadstuin Zuilen is in de zomermaanden te huur van maandag t/m donderdag*. Bij het huren van de buitenruimte kun je gebruik maken van het grote terras midden in de tuin. De binnenruimte is klein. In overleg kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zomertarieven: € 200,- per dag (inclusief € 50,- borg), € 125,- per halve dag (inclusief € 50,- borg). Na 17.00 uur € 50,- per uur extra.

Wintertarieven (maandag t/m zondag): € 400,- per dag (inclusief €50,- borg), € 250,- per halve dag (inclusief € 50,- borg). Na 17.00 uur € 100,- per uur extra.

* In de zomermaanden is Stadstuin Zuilen op vrijdag t/m zondag open voor publiek. Neem contact met ons op om te kijken of je feestje of bijeenkomst daarmee samengaat. In de wintermaanden is Stadstuin Zuilen te huur van maandag t/m zondag.

Voor boekingen, prijzen of verdere informatie over benodigdheden, zoals beamer en flipover, neem je contact op met de betreffende locatie.