Blijf op de hoogte!

Ruimte om te huren

Huur een ruimte bij een van de vijf stadsboerderijen of in een van onze stadstuinen. We hebben binnen- en buitenruimtes voor: vergaderen in het groen, cursussen op een unieke plek, lezingen in een groene omgeving, een feestje in de boomgaard en kinderfeestjes.

Jouw kinderfeestje in de natuur?

Dat kan op de stadsboerderijen van Utrecht Natuurlijk! Op onze locaties is er genoeg plek voor jouw feestje. Wil je een kinderfeestje vieren op een van onze groene locaties? Onze locaties bieden verschillende plekken in de natuur. Ook bieden wij speciale verjaardagskisten aan. Lees er alles over op de speciale kinderfeestjespagina.

Neem contact met ons op

Wil je een ruimte bij ons huren? Bijvoorbeeld op een stadsboerderij of stadstuin. Of heb je vragen over je boeking, prijzen of verdere informatie over benodigdheden, zoals beamer en flipover? Neem dan contact met ons op via horeca@utrechtnatuurlijk.nl. Bekijk de veelgestelde vragen onderaan deze pagina.

Prijzen en tijden

Verhuurprijzen
De huurprijzen zijn per dagdeel € 125,00 en per dag € 200,00.

Verhuurtijden
Wij verhuren tussen 09.00 – 16.30 uur.
Uitzonderlijk verhuren we  in de avond tot maximaal 20.00 uur.

Avondverhuur
Uitzonderlijk verhuren we ook ruimtes na 17.00 uur. Het starttarief is dan € 150,00. Na 17.00 uur is het huur tarief ieder uur € 100,00.
We verhuren de ruimte tot maximaal 20.00 uur.

Huurmogelijkheden stadsboerderijen

Verhuur Griftsteede
Leslokaal van 40 m2 voor (kinder)feestjes of vergaderen.
Huiskamer of hal (60 m2), alleen buiten openingstijden en op vrijdagmiddag, 20-30 personen.

Verhuur Koppelsteede
De Hooizolder (boven): 10-20 personen.
Koppelzaal (beneden): 25-30 personen, ’s avonds te huur.
Kinderfeestje: verhuur van verjaardagskisten, in overleg is er een binnenruimte (Hooizolder of Koppelzaal) te huur.

Verhuur Eilandsteede
Een deel van de horecaruimte van Stadsboerderij Eilandsteede kan gehuurd worden voor een bijeenkomst of (kinder)feestje (maximaal 15 tot 20 personen). Er staat een grote tafel die gebruikt kan worden voor je bijeenkomst of feestje. De kosten zijn vanaf € 60,-, gebaseerd op een bijeenkomst of feestje van ongeveer 2 uur.

Verhuur Steede Hoge Woerd
Buitenleslokaal en leemoven: 15-30 personen. Bij gebruik leemoven is begeleiding verplicht. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.
Bedrijven en organisaties kunnen voor tarieven contact opnemen met de locatie.

Stadstuinen

Verhuur Stadstuin Klopvaart
Klopvaartzaal: 15-20 personen. Afwijkend aantal personen in overleg.

Verhuur Stadstuin Food for Good
Het tuinhuis, de kas met terras en ruimtes op Stadstuin Food for Good zijn te huur. Verhuur in overleg mogelijk op vrijdag, zaterdag, zondag en in de avonden. Prijs per dagdeel is € 150,-. 

Verhuur Stadstuin Zuilen
Stadstuin Zuilen is in de zomermaanden te huur van maandag t/m donderdag*. Bij het huren van de buitenruimte kun je gebruik maken van het grote terras midden in de tuin. De binnenruimte is klein. In overleg kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zomertarieven: € 200,- per dag (exclusief € 50,- borg), € 125,- per halve dag (exclusief € 50,- borg).
Wintertarieven (maandag t/m zondag): € 400,- per dag (exclusief €50,- borg), € 250,- per halve dag (exclusief € 50,- borg).

* In de zomermaanden is Stadstuin Zuilen op vrijdag t/m zondag open voor publiek. Neem contact met ons op om te kijken of je feestje of bijeenkomst daarmee samengaat. In de wintermaanden is Stadstuin Zuilen te huur van maandag t/m zondag.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons op.

Op Griftsteede, Koppelsteede, Gagelsteede en Eilandsteede hebben we een horecagelegenheid. Neem contact met ons op als je voor jouw kinderfeestje gebruik wil maken van onze catering. Tijdens openingstijden van de horeca is het ook mogelijk om ter plekke drinken en lekkers te kopen. Je mag ook eigen eten en drinken meenemen.

Wij schenken geen alcohol tijdens openingstijden.

Uitzonderlijk verhuren wij ruimtes tot maximaal 20.00 uur.

Je mag altijd versieren, met uitzondering van confetti, partypoppers en ballonnen. Maak de versiering met zorg vast (niet aan beplanting of hekken van dierenweides). Denk bij de versiering na over de impact op het milieu. Na afloop ruim je zelf alles op en neem je dit weer mee.

De speeltuin is een openbare plek waar iedereen welkom is om te spelen. Het is daarom niet mogelijk om de speeltuin af te huren.

Alleen op Stadstuin Zuilen zijn honden toegestaan, mits ze zijn aangelijnd. Op de andere locaties is het niet toegestaan om je hond mee te nemen. 

Onze locaties zijn rookvrije locaties. Roken is niet toegestaan op onze locaties.

Afval kan in de daarvoor bestemde afvalbakken op onze locaties.

Wil je jouw (kinder)feestje op een van onze stadsboerderijen of stadstuinen vieren? Neem contact op met de locatie van jouw voorkeur om je wensen te bespreken, of mail naar horeca@utrechtnatuurlijk.nl.