Blijf op de hoogte!

Werken bij Utrecht Natuurlijk

Bij Utrecht Natuurlijk werken we met een team van circa 100 medewerkers en circa 300 vrijwilligers. Allemaal deskundige en bevlogen mensen. We geven invulling aan ons werk vanuit onze kernwaarden deskundigheid, ondernemerschap en creativiteit en doen dat op een verbindende en toonaangevende wijze. Bekijk hieronder de mogelijkheden om met ons mee te werken.

Openstaande vacatures

Bekijk de video om een impressie te krijgen van de horeca op onze locaties!

   Vrijwilligerswerk

   Bij Utrecht Natuurlijk zijn veel vrijwilligers actief. Bekijk alle vrijwilligersvacatures op onze vrijwilligerspagina.

   Stage lopen

   Bij Utrecht Natuurlijk vinden we het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals en van elkaar te leren. Daarom werken we het hele jaar door met verschillende stagiaires die onze locatieteams, met een grote diversiteit aan vakspecialisten, versterken. Kijk op onze stagepagina voor alle informatie. 

   Maatschappelijke stage of afstudeeropdracht in een groene omgeving

   Scholieren tussen 12 en 18 jaar volgen bij stichting Utrecht Natuurlijk een maatschappelijke stage of een vakstage op het gebied van natuur en milieu. Je kunt stage lopen bij de stadsboerderijen en de stadstuinen. Bij een maatschappelijke stage werk je bijvoorbeeld in de dierverzorging, sta je het publiek te woord of assisteer je bij één van de vele lessen voor basisscholen. Heb je interesse? Neem dan direct contact op met de locatie waar jij je maatschappelijke stage wilt uitvoeren.