Stadstuin Kanaalweg

Op Stadstuin Kanaalweg tuinieren basisschoolleerlingen en buurtbewoners uit Utrecht West.
Meer informatie

Stadstuin Kanaalweg

Op Stadstuin Kanaalweg tuinieren basisschoolleerlingen en buurtbewoners uit Utrecht West. Een imker zorgt voor de bijen in de bijenstal. Bezoek de rijke tuin, wandel rustig rond in de groene oase en geniet op een bankje van jouw ‘tuin om de hoek’.

Als de hekken open staan, is iedereen van harte welkom. Dompel jezelf onder in de rust, het groen en de weelderige tuin. Onze vrijwilligers helpen mee op de tuin en zorgen mede voor de openstelling. 


De natuur kan zonder ons, maar wij kunnen niet zonder de natuur

Filmmaker Wijnand Slurink maakte een prachtige video over Stadstuin Kanaalweg: de groene oase van Utrecht West. Bekijk de video hiernaast. 

Wisselende activiteiten

Het hele jaar door worden er door Utrecht Natuurlijk verschillende groene activiteiten, lezingen, workshops en cursussen aangeboden voor jong en oud. Wil je weten welke activiteiten er binnenkort plaatsvinden bij Stadstuin Kanaalweg? Bekijk dan onze activiteitenkalender.

Boerderijwinkel en terras

Op Stadstuin Kanaalweg is nog geen winkel en terras aanwezig. Wil je weten op welke van onze andere stadsboerderijen en stadstuinen al wel boerderijwinkels en terrassen aanwezig zijn? Kijk dan hier.

Overzicht van faciliteiten op Stadstuin Kanaalweg
  • Geen faciliteit gevonden
Overzicht van activiteiten op Stadstuin Kanaalweg