Stadstuin Zuilen

Kom naar het mooie stukje natuur in het hoge noorden van Utrecht.
In Zuilen, aan de Daalseweg, ligt een onverwacht mooi stukje Utrechts groen. Het is een van de stadstuinen van stichting Utrecht Natuurlijk, Stadstuin Zuilen.
 • Locatie
  • Stadstuin Zuilen
  • Daalseweg 150/150A
  • 3555 SW
 • Openingstijden
  • Tijdens lessen en activiteiten -
 • Contact
  • T: 030 753 38 30
  • E: stadstuinzuilen@utrechtnatuurlijk.nl

Meer informatie:

Zaai, oogst, kook en eet in het groen

We organiseren diverse tuinieractiviteiten op deze tuin. Kijk in de activiteitenkalender voor meer informatie en aanmelding. Je bent van harte welkom om te tuinieren, koken en eten op de tuin, als de hekken open staan. Onze vrijwilligers helpen mee op de tuin en wij zorgen samen voor de openstelling.

Als samenwerkingspartner ben je ook van harte welkom

De tuin is een geschikte plek voor externe partijen, voor kookcursussen of als vergader- of opleidingslocatie. Zo zijn we een opleidingsplek voor de Permacultuur School. In onze tuin staat een gebouw met een grote ruimte met uitgebreide keuken. Een fijne plek om te vergaderen of een workshop te verzorgen! Raak je geïnspireerd en wil je als samenwerkingspartner aan de slag op de tuin? Neem dan contact op via info@utrechtnatuurlijk.nl

En we zijn er ook voor de scholen in Utrecht

Iedereen kan van de tuin genieten. Dus ook scholieren; leerlingen van basisscholen uit de buurt komen naar de tuin om te zaaien, oogsten, koken en eten. Wil je ook moestuinieren of koken? Ga zelf aan de slag op een stuk tuin of volg een kookworkshop. Genieten van de tuin zonder de handen vies te maken? Ook dat kan! Ga lekker zitten op een van de bankjes en bewonder de insectentoren of geniet van de rust en alle kleuren en geuren van de tuin. Wandel eens door de tuin naar het aangrenzende Vechtzoompark. Zin in een feest in het groen? Vier jouw verjaardagsfeest in ons gebouw!

Onze pop-up kraam!

Als de pompoenen zijn geoogst verkopen we deze in een kraam. Ook jam, chutney en ander lekkers is hier te koop. Proef de oogst van eigen tuin.

Een bezoek aan Stadstuin Zuilen en deelname aan de activiteiten is gratis, tenzij anders staat aangegeven.

Bekijk hier alle faciliteiten van onze locaties.

Wij werken samen met

 
 
Heb jij een nieuw duurzaam initiatief?
Wij staan klaar voor Utrechters met een duurzaam initiatief! Heb jij een goed idee voor de stad of voor jouw wijk op het gebied van natuur, milieu of duurzaamheid? Wij helpen je graag!
Neem direct contact op